• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+inofolic kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cicekgibi19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
49
16
3
46
Sat 04.02.2020
Klomen ve inofolic 08.02 de başladım. 14 şubat kontrolde 14mm ve 16mm iki yumurta vardı. 15-17-19-21 ilişki önerdi. Ama çatlatma iğnesi vermedi. Gerek yok dedi. Progestan da vermedi. Acaba kullanmalımıyım bilemedim.
Bir de bugün pembe bir leke oldu. Nedenini bilenler yardım etsin lütfen
Benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalanlar var mı
Klomenle hangi ay hamile kaldınız

Merhaba bende bu ilaçları kullandım bende faydası olmadı sanırım bu yıl artık tüp bebek yolu görünüyor. Bende klomen kullanırken lekelenmelerlm oluyordu doktorum kistlerin olduğu için demişti. Umarım sen faydasını görür ve gebe kalırsın.

Sat 04.02.2020
Klomen ve inofolic 08.02 de başladım. 14 şubat kontrolde 14mm ve 16mm iki yumurta vardı. 15-17-19-21 ilişki önerdi. Ama çatlatma iğnesi vermedi. Gerek yok dedi. Progestan da vermedi. Acaba kullanmalımıyım bilemedim.
Bir de bugün pembe bir leke oldu. Nedenini bilenler yardım etsin lütfen
Benimle aynı durumları yaşayıp hamile kalanlar var mı
Klomenle hangi ay hamile kaldınız
bende ayni tedaviyi uyguladim

Bugün 15. Günüm vücut sıcaklığım aşırı yüksek ilişki günüm yarın ama bi hamile kalsak hayırlısıyla kendimi dinlemekten heder oldum

Merhaba ben aranıza yeni katıldım doktorum klomene başlattı 2 ay oldu İlk ay adetin 3.günü ama gebe kalamadım çift yumurtam olmuştu ve 2 ayımda adetin 5.günü başladım gidemedim 3 günü başladığım günden bu yana yarım içiyorum sabah akşam bu arada eşime test yapıldı sonuç güzel bende de sadece yumurta gelişmiyordu ama artık gelişiyor bu ayda hem sağ hem solda 2 yumurtam oluşmuş diyeceğim o ki 5 gün başladım sorun olmaz değil mi bu ay umutluyum

Back