• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile yumurtalarım büyümüyor!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

masalinguncesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
204
161
103
Merhaba kızlar 🌸
Bir konuda sıkıntım var yardımcı olur musunuz lütfen. Napıcagımı da bilemiyorum. Klomen kullandım ilk ay yumurtalar 9 ve 11 milim gelişti fazla büyümedi. İkinci ay kontrole gittim 10 milimin altında kalmıslar. Ne olacak ne yapmam gerekli. Doktorun klomenden farklı bi ilac vermesi gerekmiyor mu? Vücudum klomene yanıt vermiyor mu? Ne öneriyorsunuz. Dönüş yaparsanız cok memnun olurum 😔

Merhaba kızlar 🌸
Bir konuda sıkıntım var yardımcı olur musunuz lütfen. Napıcagımı da bilemiyorum. Klomen kullandım ilk ay yumurtalar 9 ve 11 milim gelişti fazla büyümedi. İkinci ay kontrole gittim 10 milimin altında kalmıslar. Ne olacak ne yapmam gerekli. Doktorun klomenden farklı bi ilac vermesi gerekmiyor mu? Vücudum klomene yanıt vermiyor mu? Ne öneriyorsunuz. Dönüş yaparsanız cok memnun olurum 😔
Femara kullandın mı cok faydasını gören var

Hayır kullanmadım. O klomenin bi üst seviyesi mi? Yoksa klomen ona göre daha mı etkili. Acaba bilgin var mı ?
Yanlış bilgi vermek istemem forumlardan okuduğum kadarıyla femara daha etkili bir ilaç klomen kist yapıyor diye duydum. Benim doktorum Femara başlattı bu ay yumurtalarım 16-17 olmustu

Merhaba kızlar 🌸
Canım bende seninle aynı durumdaydım 2 ay kullandım gelişmedi dozu artırmama rağmen. 14üncü gün sadece 7mm’di doktor bu ay gereken olgunluğa gelmez bidaki ay’a diyip gönderdi çok üzülmüştüm..
Sonra hemen bal tarçın çörek oldu uyguladım ve 22inci gün çatlama oldu. İnan çok şaşırmıştım. Gerçekten bi denemeni tavsiye ederim ❤️

Merhaba kızlar 🌸
Femara ya geçiş yapabilir doktorum eğer o da olmazsa iğneye geçmeli bir ay daha git bir gelişme olmazsa doktorunu değiştir

Canım bende seninle aynı durumdaydım 2 ay kullandım gelişmedi dozu artırmama rağmen. 14üncü gün sadece 7mm’di doktor bu ay gereken olgunluğa gelmez bidaki ay’a diyip gönderdi çok üzülmüştüm..
Sonra hemen bal tarçın çörek oldu uyguladım ve 22inci gün çatlama oldu. İnan çok şaşırmıştım. Gerçekten bi denemeni tavsiye ederim ❤️
Bende mutlaka deneyecegim cok teşekkür ederim🌸

Femara ya geçiş yapabilir doktorum eğer o da olmazsa iğneye geçmeli bir ay daha git bir gelişme olmazsa doktorunu değiştir
Çok haklısın eger önümüzdeki ay klomen verecegini söylerse baska doktora gideceğim. Çünkü belli ki vücudum yanıt vermiyor. Femara daha mı etkili acaba bilginiz var mı?

Merhaba kızlar 🌸
Evet her ilac her insana olmuyor
Doktorunun mutlaka degistirmesi gerek

Hemen başlayabilirsin. Genelde adet dönemi başlanılıyo ama ben o üzüntüyle verdim kendimi macuna 😄 şimdi başlasan bile etkisini görürsün Allahın izniyle, günde 2 tatlı kaşığı tükenttim ben. Şifa olsun inşallah 🥰
Hemen bugun başlıyorum bende o halde ♥️ rabbim tedavilerimizi olumlu sonuçlandırsın inşallah

Senin tedavi sürecin nasıldı ögrenebilir miyim? Hangi ilacları kullandın acaba.
Canim ben turkiyede degilim ama
Ilk gonal f 50 île basladik buyumedi
Sonra pergoveris 75 diye bir ilacla basladim buyudu ama cok buyudu coklu gebelik diye iptal etti
Ama pergoveris ise yaramisti diger ay gene pergoveris ovitrelle yaptik bu sefer tutmadi
Ucuncu denemede pergoverisin satisi durduruldu
Baska bir ilaca gectik fertistarkit
Diye o ayni seninki gibi hic buyume yapma 9 mmde kaldi uc haftada geri tum iptal ettik bu ay menopur diye baska bir ilacla basliycaz ama regl olamadim

Merhaba kızlar 🌸
Her bir ilaç üç aylık döngülerde denenir işe yarayıp yaramadığı söyleyebilmek için. Femara deneyebilir o da olmazda iğne verir. Sizin gibi durumlarda yanında kullanılacak bir kaç ilaç daha oluyor genelde. İnsülin direnci için vs.

Canim ben turkiyede degilim ama
Ilk gonal f 50 île basladik buyumedi
Sonra pergoveris 75 diye bir ilacla basladim buyudu ama cok buyudu coklu gebelik diye iptal etti
Ama pergoveris ise yaramisti diger ay gene pergoveris ovitrelle yaptik bu sefer tutmadi
Ucuncu denemede pergoverisin satisi durduruldu
Baska bir ilaca gectik fertistarkit
Diye o ayni seninki gibi hic buyume yapma 9 mmde kaldi uc haftada geri tum iptal ettik bu ay menopur diye baska bir ilacla basliycaz ama regl olamadim
Cok farkli ilaçlar kullanmışsın. Umarım tedavilerimiz olumlu sonuçlanır 😔

Back