Gebeliğe Hazırlık Klomen ile ilgili acil yardımm kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Princessec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
42
19
3
30
Kendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?

kullan zarar gelmez.. fayda goren cok. ben gormedim. bana baska bir seyi vesile edecek Allah demek ki.. bir de her sey vakit saat bekliyor dediginiz gibi..
Aynen öyle doktorum bana çocuk yapmak bu kadar kolay ve hemen tutan birşey olsa şimdi ortalık çocuk kaynıyordu demişti,haklı hepimizin bir zamanı var.

Aynen öyle doktorum bana çocuk yapmak bu kadar kolay ve hemen tutan birşey olsa şimdi ortalık çocuk kaynıyordu demişti,haklı hepimizin bir zamanı var.
ben de hayret ederim tek iliskiyle, istenmeyen iliskiyle veya ergenlerin universitelilerin tek iliskiyle gebe kalip da cocuk aldirmasina vs.. Rabbim onlari da onunla siniyor herhalde.

Kendiliğinden yumurtası gerekli olgunluğa ulaşıp çatlayıp ama gebelik oluşmadığı için doktorun klomen verdiği varmı ? Yoksa sadece yumurtlama problemi olanlaramı veriliyor ?
Canım benim de her ay yumurtlamam ve adetim çok düzenli. Hormon testi yaptırdım hormonların da çok iyi çıktı benim sağ tüpüm alımdı dış gebelikten dolayı sadece sol taraftan yumurtladığım aylar hamile kalıyorum. O taraftaki yumurtam da çok iyi çalışıyor dedi doktor ama çocuk konusunda istekli olduğum için istersen klomene başlayalım dedi ben biraz tereddüt ettim. Sen araştırdın mı nasıl bi şey bu

Benim problemim olmadığı halde iki aydır veriyor zararlı birşey değil dedi. Çok istediğimiz için şansı arttırmak için veriyorlar bence. Sadece çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendiliğinden çatlıyor.

Çatlıyor ama yinede olmuyormu,birde kaç yumurta oluştu sizin ve hepsi çatladımı

Benimde senin gibi hiçbir sorun görmüyor,hormonlarda normal hızlandıralım diye verdi ,araştırdığım kadarıyla bir zararı olmuyor ama ilaç sonuçta çokta uzun kullanmak istemiyorum 1 2 ay şansımızı deneyelim bence bu ay başlıcam 5 gün

Bu klomeni kendimiz reçetesiz alıp kullansak adetin 3. günü adet bitene kadar olmaz mı?

İlla doktor takibinde mi olacak. benim bu düşükle sonuçalanan gebeliğimden önce yurta sayımı da yaptırmıştım 4 tane var görünüyor demişlerdi geçen sene ortalarında amh olsun lh olsun bu teslerim hep iyi referans değerlerdeydi. doktor bana hiç önermedi bişey demedi bir de klomeni deneyelm gibi. Bakalm simir testi sonucum için randevu alacağım adet günüme denk getrip gideyim diyorum

Benim hic bir sorunum yok her ay yumurta olusuyor ve catliyor ona ragmen 5 kez klomen tedavisi gordum( 2 klomen, 2 letu, 1 femara) yani belli bir sure gebelik olusmayan herkese veriyorlar

Aman recetesiz kullanmayin doktor takibinde olmasi gerekir eger kist varsa kisti buyultursunuz

OHSS sendromu kist yapabildigi icin kontrol altinda kullanilmali, gereginden fazla yumurta olusmasi nedeniyle riskli gebelikler de olabilir yaziyor icinde. Almayin kafaniza gore bence, gene de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…