- 7 Aralık 2021
- 73
- 32
- 8
- 30
- Konu Sahibi Emineyigit02
-
İnşallah büyümüştür yaz bize de olurmu doktor ne dediyseBende Klomen kullandım bana da 5. Günü kullanmaya başla 24ünde gel demişti döngümün 13. Gününde çağırmış oldu yani yarın sabah gidicem bakalım sonuçlarım ne olacak yumurtalarım büyümüş mü
Canım şimdi çıktım doktordan 24 mm olmuş yumurtan dedi kan testi istedi ona göre ilerleyecekmişiz 24 mm çok değil mi benim okuduklarım hep 18 20 mmİnşallah büyümüştür yaz bize de olurmu doktor ne dediyse
Amin inşallah ya yok günde bir kez canmBenimde 2.klomenim, öncesinde famera idi.
Yine günde 2 mi verdi?
Inş emeklerimiz boşa çıkmaz tez zamanda hayırlı haberler alırız
Aminn canım benim inşallah sonuçlarını öğrenirsen mutlaka yazz
Yaaaaabügün adet oldum bu ay da olmadı inanılmaz üzgünüm
Ne kadar kaldı gününe?İlk kez klomen kulandm iğne hiç olmadım adet gününmde oldum 30 günde bir oluyorm
Dün gitim Dr yine klomen başladı
Geç döndüm kusura bakma cnmNe kadar kaldı gününe?
Estağfurullah, kaç günde bi oluyorsun?Geç döndüm kusura bakma cnm
Günüme şuan 14 gün kaldı
31 günde bir cnm şuara ovülasyon testi yapyorum ama hiç çift çizgi çıkmıyor şuan kafayı ona taktımEstağfurullah, kaç günde bi oluyorsun?
Belki geç yumurtlycaksın, stres yapma.31 günde bir cnm şuara ovülasyon testi yapyorum ama hiç çift çizgi çıkmıyor şuan kafayı ona taktım
İnşallah ya hepimiz güzel haberler alalımBelki geç yumurtlycaksın, stres yapma.
Benimde 5 günüm var ama adet olunamaz, klomen kullanmıştım olmadı bu ay.
İnş sen alırsın benim bu ay malum.İnşallah ya hepimiz güzel haberler alalım
İhtiyaç görürse evet çatlatma iğnesi veriyor doktorMerhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
Bu bnim ikinci ama gerçekten yorucuİnş sen alırsın benim bu ay malum.
Senin kaçıncı takibin?
4 oldu benim, yoruldum.
Hem de ne...Bu bnim ikinci ama gerçekten yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?