- 7 Mart 2023
- 18
- 3
- 23
- Konu Sahibi prenses1106
Klomen kullanıp hamile kalanlar yazabilir mi bi umut olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah uzun zamandır kırmızılari bekliyorum zatn bu ay rabbim yüzümüze güler inşallahben bu ay kullandım iki gün önce de çatlatma iğnesi yaptık bekliyorum şimdi bakalım 14 gün sonra kırmızılanacak mıyız :)
Ayy ne guzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba klomen artı çatlatma ignesiyle gebe kaldım çok şükür ikizlere
Bnde kloman + çatlatma iğnesi kullandım da ilk ay mi hamile kaldınızMerhaba klomen artı çatlatma ignesiyle gebe kaldım çok şükür ikizlere
Evet kuuzm ilk ayında hamile kaldımBnde kloman + çatlatma iğnesi kullandım da ilk ay mi hamile kaldınız
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayi nasil etsinEvet kuuzm ilk ayında hamile kaldım
Bende 3aydır femara deniyorum ama olmuyor bir defa çatlatma denedik diğerleri kendisi çatladı polikistik over var soğan kürüne başladım Şubat'ta 3yumurtam vardı olmadıHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayi nasil etsin
..bn ilk ayimda adet oldum bu ay bekliyorum adetimede bir kac gün var ama emin degilimm ... Senin hamilelik belirtilerin neydi canimm
Kuzum göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı bendeHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayi nasil etsin
..bn ilk ayimda adet oldum bu ay bekliyorum adetimede bir kac gün var ama emin degilimm ... Senin hamilelik belirtilerin neydi canimm
Bndede ayni belirtiler var ama adet öncesi belirtiyle ayni ayirt edemiyorum o yüzdenKuzum göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı bende
Bisey sorucam sık idrara çıkma döneminizde hangi günler başladıKuzum göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı bende
Bisey sorucam sık idrara çıkma döneminiz hangi günler başladı
Kuzum gebe olmadan başladı simdide aynı devam ediyorBisey sorucam sık idrara çıkma döneminizde hangi günler başladı
Gece olmadan derken ilk günlerden mi bahsediyosunuzKuzum gebe olmadan başladı simdide aynı devam ediyor
İlaç etkisi mi yoksaGece olmadan derken ilk günlerden mi bahsediyosunuz
Sanmıyorum ilaç etkisi kuzum yaGece olmadan derken ilk günlerden mi bahsediyosunuz
Merhaba canım kaçıncı günün acababen bu ay kullandım iki gün önce de çatlatma iğnesi yaptık bekliyorum şimdi bakalım 14 gün sonra kırmızılanacak mıyız :)
ben bu ay kullandım iki gün önce de çatlatma iğnesi yaptık bekliyorum şimdi bakalım 14 gün sonra kırmızılanacak mıyız
Merhaba klomen artı çatlatma ignesiyle gebe kaldım çok şükür ikizlere