• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalanlar

Ben klomenle hamile kaldim catlatma ignesi vurdurmadan sadece hapla kullandigim ay hamile kaldim
Merhaba adet bitti 5 gun klomen kullan dedi bitti sonra ultrasona gittim 15mm idi pazar iliski pazartesi ultrasona gel dedi gittim 20mm olmus catlamamis gunasiri iliski olckms bnde ovulasyon test yaptim 19 20 subat yumurtlama 21 catlama oldu 19 21 22 23 iliski doktr 15 gun sonra gebelik testi yap dedi ne igne verdi ne birsey folik asit ve vitamn kullnyrm 2 aydir sizce klomen işe yararmi pco var esimde sorn yok

Merhaba adet bitti 5 gun klomen kullan dedi bitti sonra ultrasona gittim 15mm idi pazar iliski pazartesi ultrasona gel dedi gittim 20mm olmus catlamamis gunasiri iliski olckms bnde ovulasyon test yaptim 19 20 subat yumurtlama 21 catlama oldu 19 21 22 23 iliski doktr 15 gun sonra gebelik testi yap dedi ne igne verdi ne birsey folik asit ve vitamn kullnyrm 2 aydir sizce klomen işe yararmi pco var esimde sorn yok
Bana da igne vermemisti 14 gun iliskiden sonra hemen hamile.kaldim adetim 7 gun gecikmisti farkinda degildim

Ayrica bende pco hastasiydim klomen cok etkili bir ilac

Selam kızlar. Bende 5 gün boyunca günde 2 kere kullandım. Yarın kontrole gidip yumurtalıklarım büyüdü mü diye bakılcak umarım büyümüştür :işsiz:

Bende 1 hafta önce yaptım adetime 1 hafta kala pozitif ama değerim düşük boş gebelik olabilir diyorlar sence hamileyim bana yardım edin lütfen çatlatma iğnesi vurundum ondan sonra böyle oldu

merhaba kızlar bende yeni üye oldum geçen sene kurtaj oldum bebeğim karnimda ölmüş yine bebek istiyorum ama olmuyor ilk ay klomen kullandım yumurtam büyüdü catlatma iğnesi de vuruldum ama kalamadım 2. Ay da büyümedi 3.aydayım klomen kullandım iğnemi de vuruldum 12 gün oldu Bugün iğnemi vurulali 1 haftadır sol kasigim ağrıyor karnimda bazen oluyor dün baş dönmem oldu bugünde karnimda ve belim de ağrı oldu beklemedeyim yardımcı olur musunuz biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Back