Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben kendimden örnek vereyim ilaç bitiminden bir gün sonra gittim yani adetin 11.gününde. 9 ve 10 mm iki yumurta vardı. Doktor biraz daha büyüsün dedi sonra 17.günde 19 ve 20 mm iki yumurta oluştuğunu gördük ve o akşam çatlatma iğnesi vurdurdum. Benimki biraz geç gelişti gibi ama genelde 14.günde vuruluyor yumurtanın boyutlarına göre sana da ilk bakacaktır eğer 17-22 mm civarlarındaysa o gün iğne vurdurur ve iğneden 24-36 saat arasında sık ilişki öneriyorlar. O yüzden eşin perşembe gelecekse sıkıntı yok zaten en kötü ihtimalle bile çarşamba akşamı iğne olsan eşin gelir gelmez ilişki yaşarsınız sonraki 3 gün de her gün tutar inşallah canım:)

Çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için kuzum

Canım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor
arkaaslar bisey soracagim. klomen türkcesi ama almancasi clomifen mi oluyor acaba ?

Ben igne oldum ertesi gunu catladi igneden onceki gun ve igneden sonraki gun iliski oldu

Kızlar bende birsey sormak istiyorum. Geçen cumartesi klomene başlattı 5 gün günde 1 defa içmemi önerdi ve cuma kontrol dedi. Bugün gidecektim ama doktor rapor almış diger hastanelerde de bugune randevu bulamadim. Eşim 5 gündür sehir disinda bugün donuyor iliski yasayamadik kontrol de pazartesine kaldi haliyle beklemek zorundayım. Kontrolsüz bekledigim icin herhangi bi problem olusur mu sizce 4 gün ilac icmeden beklemis olcam herhangi bi problem yaratir mi yada iliski olmadigi icin sorun yaratir mi sizce

bız cıft yumurta ıkızıyız. annem bana hamıle kaldıktan 1 hafta sonra kardesıme hamıle kalmıs. yanı ıkı kez yumurtlama ve dollenme olmus ^^ o yuzden ölcumde 1 hafta buyukmusum ınsallah benım de ıkızlerım olur ^^ allahım ısteyen herkese versın hayırlısıysa ^^

Kızlar bişey sormak istiyorum bende kılomen kullandım doktor 21. Gün bidaha çağıdı bu günde hangi testler yapılıyo sadece yumurta çatlamış mı diyemi bakılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…