Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Canım merhaba aynı şekilde klomen kullandım 19.5 da yumurtam çatladı, ve çatladıktan 14 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemen kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Tek yumurtam vardı ve tek yumurta ile hamile kaldım. Bende çok üşüyen biriyim ve geceleri sıcak basıyordu, adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı özellikle kasıklarımda kramplarım vardı karın altımda ağrılar var ve göğüslerim çok acıyor bunlara dikkat et yumurtan ne zaman çatladı kaç gün oldu ?