- 3 Nisan 2019
- 20
- 10
- 3
- 32
- Konu Sahibi Tarihidepresiff
-
Canım bnde pco var bnmde ilk tedavm hatta doktor bana hem klomen hem catlatma verdi 23 olmstu hattta hemn ogn vurdur dedi ilşki önerdi büyüyne kdr da takp etti yumurtlarkı bnmde hep düznsz adetim kendligindn bi geliyr bi glmyr suan hattta 13 günüm ignemim yarın kan tahlili olup sonuc ögrencm bebiş varmı yok mu dye iğnenin etkisi gecmişmidr 2 gndr gebelk testi yapıyrm silik seklde var bakalm yarın kanda belli olckAdetimin 3.günü klomen vermişti doktor kullandım dün Adetimin 12.günüydü kontrole gittim 2 tane yumurta oluşmuş gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vermedi her gebelikte yumurtayı biz çatlatmıyoruz dedi ama ben endişelendim kendisi çatlar mı diye ne yesem ne yapsam sizce hanımlar.
Not: klomeni ikinci kullanışım ve pko luyum adetim düzensiz
İnşallah vardır gülüm ya ama benim şuan falan çok kasik ağrım var afedersin altımdan yumurtalarim çıkıverecek gibi ağrıyor bu nedendir senceCanım bnde pco var bnmde ilk tedavm hatta doktor bana hem klomen hem catlatma verdi 23 olmstu hattta hemn ogn vurdur dedi ilşki önerdi büyüyne kdr da takp etti yumurtlarkı bnmde hep düznsz adetim kendligindn bi geliyr bi glmyr suan hattta 13 günüm ignemim yarın kan tahlili olup sonuc ögrencm bebiş varmı yok mu dye iğnenin etkisi gecmişmidr 2 gndr gebelk testi yapıyrm silik seklde var bakalm yarın kanda belli olck
Yap bence testini canım. Benimde şuan kasiklarim da çok ağrı var çatlama belirtisi mi bu acaba bilgin var mıKizlar meraba ben yeniyim gecen ay adetin 3 gunuyle birlikte klomen kullandim ilk kontrolde solda 1 yumurta 2. Kontrolde solda 1 sagda 2 yumurtam gelismisti ignesiz bu ayin 8 inde catladi cok sancim oldu normal dedi doktor catladiktan 12 13 gun sonra adet gorulurmus bugun 12. Gunum halen olmadim ama bel ve kasık agrim var 23 nisanda adet gordum bu ayin 22 si gibi olmam mi gerekiyor doktor 27 si dedi test yapsam bellu olur mu ilk klomen kullanisim daha once kurtaj oldum 3 aylikken kalbi durmustu ondan sonra hamile kalamadim 7 ay oldu
Evet benmde öle olmustu hatta doktoruma sordm yumurtan büyüyor demşti ondnİnşallah vardır gülüm ya ama benim şuan falan çok kasik ağrım var afedersin altımdan yumurtalarim çıkıverecek gibi ağrıyor bu nedendir sence
Kist oluşturmasın bideeEvet benmde öle olmustu hatta doktoruma sordm yumurtan büyüyor demşti ondn
Onu eger iğne oldysan sanmamKist oluşturmasın bidee
Havuç kürü yapın ama bir iki günde ne kadar etkili olur bilmiyorumAdetimin 3.günü klomen vermişti doktor kullandım dün Adetimin 12.günüydü kontrole gittim 2 tane yumurta oluşmuş gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vermedi her gebelikte yumurtayı biz çatlatmıyoruz dedi ama ben endişelendim kendisi çatlar mı diye ne yesem ne yapsam sizce hanımlar.
Not: klomeni ikinci kullanışım ve pko luyum adetim düzensiz
Birden fazla yumurta oldugundan doktor igne yapmadi kist patlamasi gibi olur dedi gecesine zaten cok sancilandim 4 gun falan surdu bir sag da sancilar ordan geciyor sola cok kotu doktoru aradim catladigi icin sancin olur bol bol su ic sicak tut kendini dedi eger agri kesici atacasksanda parol at dedi catlama gununden 12 14 gun sonra adet olunurmus 8 inden hesaplayinca bu bir kac gun icinde insallah olmayiz adet olmaya yakin siserim ama sancim olmaz belim agriyor sislik oldu gaz sancisiYap bence testini canım. Benimde şuan kasiklarim da çok ağrı var çatlama belirtisi mi bu acaba bilgin var mı
İğne vermedi doktor 2 tane 19 ve 20 mm yumurta gelişmiş dün akşam beyaz akıntı geldi bu sabah kasik ağrısına uyandımOnu eger iğne oldysan sanmam
Tamam o zaman catlıyor yumurtan ovulasyn testi al takp et onu o ikisi czgi oldumu yumurtan catlıck cnmİğne vermedi doktor 2 tane 19 ve 20 mm yumurta gelişmiş dün akşam beyaz akıntı geldi bu sabah kasik ağrısına uyandım
Ayy merak ettim seninkini inan inşallah olur bebelerimiz. Benimde sağ da 2 yumurtam gelişmiş doktor iğne vermedi ama dün beyaz akıntı oldu bu sabahta kasık ağrısına uyandım nedendir kiBirden fazla yumurta oldugundan doktor igne yapmadi kist patlamasi gibi olur dedi gecesine zaten cok sancilandim 4 gun falan surdu bir sag da sancilar ordan geciyor sola cok kotu doktoru aradim catladigi icin sancin olur bol bol su ic sicak tut kendini dedi eger agri kesici atacasksanda parol at dedi catlama gununden 12 14 gun sonra adet olunurmus 8 inden hesaplayinca bu bir kac gun icinde insallah olmayiz adet olmaya yakin siserim ama sancim olmaz belim agriyor sislik oldu gaz sancisi
Aynen hemen etki etmeyebilir ama bende dün akşam beyaz akıntı oldu bugün sabahta kasık ağrısına uyandımHavuç kürü yapın ama bir iki günde ne kadar etkili olur bilmiyorum
insallah vardir kac gun gecti uzerinden canim benimde Akintim bugun basladi adet olcam sanki test alsam bugun haftasonu bulamam kiAyy merak ettim seninkini inan inşallah olur bebelerimiz. Benimde sağ da 2 yumurtam gelişmiş doktor iğne vermedi ama dün beyaz akıntı oldu bu sabahta kasık ağrısına uyandım nedendir ki
Eğer içiyorsanız o günler tamamen geçene kadar devam edin . Sabah öğlen akşam her yemekten yarım saat önce aç karnına ve taze yapın icebileceginiz sıcaklığa gelince tüketin. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahAynen hemen etki etmeyebilir ama bende dün akşam beyaz akıntı oldu bugün sabahta kasık ağrısına uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?