canım pko lu olduğum için o ihtimal hem hep var,hem çok zor..malum,bi düzen yok...test alıp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum..zaten bugün 20 yıllık arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım...buruk bi sevinç yaşıyorum..senağlamahamile olma ihtimali yokmu
yok canım yaaa..ilaçsız ancak 2-3 ayda bir,,ilaçla normal oluyorum..canım her ay olabiliyormusun, yani düzensizlik sadece günlerdemi oluyor yoksa haftada geçiyormu??
aynen benim de karnımın alt kısmı şişti sanki bi anda 10 kg aldım..müthiş bi gerginlik var göbeğimin altında..canım ben de bu ay 2. kez klomen kullandım..
gecen ay 12. gunde yumurtladım bu ay 17. gunum bugun hala yumurtlayamadım ve yumurtlamadıkca regl m gecikecek gibi duruyor.. (ovulasyon testleriyle yumurtlamamı tespit ediyorum)
inanamayacaksın benim de karnımda acayip bi şişlik var sanki sert bi sey var orada ve hayatta gobegim yoktur resmen gobek gibi duruyor..
acaba seninki de oyle mi? bu ilacın yan etkisi midir gecikme ve gobek?
ben doktoruma danısmaya da cekiniyorum bana cok acelecisin dedi daha 2 ay var onu gormeye .. ne yapsam sasırdım?:uhm:
Bence hiç düşünmdeden kanda gebelik testi yaptır. için rahat olsun.
canım benim ya bende pko luyum...farlutal diye bi hap var şimdi git onu al ve günde iki kere iç sabah ve akşam 1 hafta 10 güne adet olacaksınnn..sevgilerrr(yan etkisi ve zararı yok)
yaptinizmi test varmi bi müjde ?
yaptım canım,yok bi müjde...duphastona başladım şimdi..klomen 1er adet idi,şimdi günde 2ye çıkacakakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?