• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen için lütfen yardım...

angel_eda

rabbim bebeğimi koru...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
730
5
96
Nevşehir
merhaba kızlar; ben de pko var ve bebek için tedaviye başladık. doktorum klomen verdi. günde 2 defa 5 gün boyunca kullanılcak diye. ancak ben ilk gün sabah içtim ama akşama aşırı mide bulantı ve kusma olduğu için(ilaçla ilgisi yok die biliyorum. üşütmüşüm..) akşam ilacı içemedim. onu en son gün sabah içsem bi zararı olur mu?

yardımlarınız için şimdiden tşk.ler... :utangac:

canım dediğin gibi hapla oılgısı yok ben de bu ay kullandım çunku ve hiç bı yan etkısını gormedım ama ben adetın 5.gunu başladım ve 9.gunu de içtim ve bıttı gunde 1 tane ıctım ben dr na danışssan daha iyi olur canım yanlış bışey soylemek istemem

canım dediğin gibi hapla oılgısı yok ben de bu ay kullandım çunku ve hiç bı yan etkısını gormedım ama ben adetın 5.gunu başladım ve 9.gunu de içtim ve bıttı gunde 1 tane ıctım ben dr na danışssan daha iyi olur canım yanlış bışey soylemek istemem
haklısın canım... çok teşekkürler... sen de de mi pko var. ne kadarlık evlisin bahsetsene biraz..sen de mi ayın 10 unda başladın. yoksa aynı dönem miyiz? olmazsa beraber bekleriz gebeliğii.... :CüvCüv:

canım olsun ilk günü 1 tane içmiş olursun...hiç içsemmi diye kafanı bulandırma..diger günler unutma yeter..çünkü klomen günde 1 de kullanılıyor...ben ilk kullandıgımda günde 1 taneyle başlamıştık..büyük bir kayıbın olmaz yani...diger günler unutmamaya çalış yinede de etkisi çok olsun...inşallah yumurtlalar büyür çatlar ve hemen hamiş olursun canım...hayırlısı olsun herşeyin.

bu arada bende de pko var canım...hiç canını sıkma ve stres olma..şimdi tam yumoşlarının büyüme zamanı,stres yapıpta etkileme sakın.

slm angel_eda bende geçen ay klomen kullandım senin gibi 1 öğünü atladım dr. sölediğimde aklına geldiği öğünde 2 tane birden alsaydın keşke dedi dr una sor ve iç bence eksik tedavi olmasın bu arada ilacı kullanırken kasıklarınızda ağrılar oluyomu bnede hiç bi şey olmamıştı ama forumlarda herkes çok ağrı yaşamış ben bir de çatlatma iğnesi yaptırdım bu gün adet günüm stresle bekliyorum dua edin inş olmam

slm angel_eda bende geçen ay klomen kullandım senin gibi 1 öğünü atladım dr. sölediğimde aklına geldiği öğünde 2 tane birden alsaydın keşke dedi dr una sor ve iç bence eksik tedavi olmasın bu arada ilacı kullanırken kasıklarınızda ağrılar oluyomu bnede hiç bi şey olmamıştı ama forumlarda herkes çok ağrı yaşamış ben bir de çatlatma iğnesi yaptırdım bu gün adet günüm stresle bekliyorum dua edin inş olmam
canım ben de olmadı ağrı ama esas kasık ağrısı iğneyi vurununca oluyomuş. çatladığı anlamına geliomuşç öle diolar. bilmiyorum. benim de ilk tecrübem daha.. darısı herkese olsun inş.

bu arada bende de pko var canım...hiç canını sıkma ve stres olma..şimdi tam yumoşlarının büyüme zamanı,stres yapıpta etkileme sakın.
ya çok şükür stres etmyorum tabi zaman zaman aklıma gelmio değil ama öle kafaya takıpda yaşamıyorum.en çok da wc ye gidince aklıma gelio... ona engel olamıyorum. hayırlısı olsun ne deyim. rabbim en doğru zamanı biliyor bence!!!darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..

kızlar ben 3 aydır kullanıyorum içemediysen ertesi sabah 2tane sabah yutsaydın çünkü kimisine çifter çifter veriyor..

evet canım yan etkilerinde böyle bir şey görmedim
bu nedenle doktorumu aradım o da normal olduğunu söyledi yerleşme kanaması olabileceğini söyledi

klomenin yan etkisi yok diyorlar ama bende mide agrisi yapti. kisiden kisiye degisen bir durum.

angel merhaba, ben klomeni 3 aydır kullanıyorum , bu ay son ilaçla tedavi.sana faydası olur diye yazıyorum.klomenin bi zararı ya da yan etkisi olmadı bende.unuttuğun ilacı son günde alabilirsin , sonuçta dr. yumurta takibi yapacak ve seni bu ay 2-3 defa çağıracak.ben , ilk ay günde 2 defa kullandım.4 yumurtam oluştu ve iğne olmadım.2.ay, günde 1 kez kullandım ve 3 yumurtam istenilen büyüklüğe geldiğinde ,çatlatma iğnesi yapıldı.Bu son ayım ve tek yumurtam vardı ve yine çatlatma iğnesi oldum,yumurta çatlamış görünüyor.ve sonucu bekliyorum, 2 hafta sonra belli olacak gebe olup, olmadığım.Zor bir süreç ve her ay oldu olacak şeklinde takıntı yapıyoruz istemeden, ancak düşünmemek lazım tabi.Soruların olursa kendi tedavi sürecimde yaşadıklarımı yazabilirim.

canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın mutlu sona. benim daha ilk ayım. aslını sorarsan çok fazla kafama takmıyorum. bugün doktora gidicem. klomenden sonra ilk defa. bakalım ne dicek? sorum olursa yazarım cnm.. görüşürüz. dua et bana olur mu?

ArkadaŞlar klomen kullanırken doktor yumurtalıkların bÜyÜmesını kontrol edermıŞ benım doktorum benı ÇaĞırmadı
bunda bır garıplık varmı ben mı kendıme evam yapıyorum mutlaka doktor kontrolÜnde olması gerekıyormu

ArkadaŞlar klomen kullanırken doktor yumurtalıkların bÜyÜmesİnİ kontrol edermİŞ benİm doktorum benİ ÇaĞırmadı
bunda bİr garİplİk varmı ben mİ kendİme evam yapıyorum mutlaka doktor kontrolÜnde olması gerekİyormu

Doktorun yumurta takibi yapması gerek ilaç bittikten 2 gün sonra git doktoruna söyle yumurtalarına baksın nasıl bir gelişme var öğrenisin.Ben adetin beşinci günü başladım beş gün sabah akşam içtim ve ilaç bittikten 2 gün sonra yani12.gün kotrole gittim.Çağırmaması ilginç bence sen ilaç bitince gitCADIARZU

Doktorun yumurta takibi yapması gerek ilaç bittikten 2 gün sonra git doktoruna söyle yumurtalarına baksın nasıl bir gelişme var öğrenisin.Ben adetin beşinci günü başladım beş gün sabah akşam içtim ve ilaç bittikten 2 gün sonra yani12.gün kotrole gittim.Çağırmaması ilginç bence sen ilaç bitince gitCADIARZU

arkadaşım şimdi dokturum ile telefonla konuştum benim yumurtalama takibi olup olmayacağım konusunda bana senin yumurtlamanda bir sorun yok sadece regl geçmesinden dolayı sen gününü tutturamıyorsun dedi bundan dolayı klomen ile gününü belirliyoruz dedi bundan dolayı yumurtalıklarının boyutunu kontrol etmemize gerek yok üç aylık tedaviden sonra bakacağız dedi neyapmam gerekiyor iyice kafam karıştı CADIARZU

Back
X