• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen i 5 kez kullanan ve hala hamile olamayan bir ben miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çift doz kullandım yeni günde 4 tane ama yine de yumurta yok dedi Dr salı tekrar bakacak inşallah büyümüş olurlar
benimde gecen ay ilk Klomen di gelişmedi yumurtalar bu ay yine iki doz verdi haftaya cuma çağırdı bi hafta da iğne yapılcakmış büyüsün diye

6 7 kez kullandım bu kaçıncı deneme bilmiyorum canım 5 senemiz bitti farklı zamanlarda kullandım hep yine de olmadı. Bu ay da kullandım 2 3 güne sonuç belli olur

Bende 4 kez kullandım yumurta oluşmasına rağmen hamile kalamadım sonraki ay inofolic tozla hamile kaldım pkoluyum

Araştırmalarıma göre 6 ay kullanılabilirmiş klomen sonuç vermessede başka tedavi yöntemlerine başvuruluyo

Kızlar merhaba klomeni adetin kaçıncı günü başladınız inşallah tez zaman Rabbim gebelik nasip eder hepimize ben şuan kullanmıyorum ama merak ediyorum

Benim doktorum 4.günü başladı kişinin durumuna göre kimi 2. Günü kimi 5. Günü başlatıyor

3.Günü başladım 12.günüm de ığne oldum ben bugün iğneden sonra 12 gün oldu yarın 13.gün bakalım sonuç nasıl olacak 😊
Ay inşallah pozitif olur😍😍🥰 benim hiç yumurtam yoktu dün Dr baktı ama göremedi salı tekrar bakacak inşallah yumuş vardır günde 4. Doz kullandım

Ay inşallah pozitif olur😍😍🥰 benim hiç yumurtam yoktu dün Dr baktı ama göremedi salı tekrar bakacak inşallah yumuş vardır günde 4. Doz kullandım
Benimde 2 farklı doktor baktı ilki 2 yumurta var dedi. 3 gün sonra tekrar çağırdı o zaman başka doktor baktı 3 yumurta var dedi ığne verdi hayırlısı olur inşallah 🙏😍😊

Back