Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde gecen ay ilk Klomen di gelişmedi yumurtalar bu ay yine iki doz verdi haftaya cuma çağırdı bi hafta da iğne yapılcakmış büyüsün diyeBu ayda umudum yok 6. Ya dermanım yok psıkolojım kaldırmaz![]()
benimde gecen ay ilk Klomen di gelişmedi yumurtalar bu ay yine iki doz verdi haftaya cuma çağırdı bi hafta da iğne yapılcakmış büyüsün diye
Ben de ilk defa aldim doktor iğneli yaptı 3. Gününde midem çok kötüydü test yaptırdık beta hcg 140 cıktı. Bilgisi olan var mi acabaYaaaben de bu ay başladım ama yumurta olmamış yok dedi Dr
![]()
İğnenin etkisiyle çıkar beta çünkü iğnede zaten gebelik hormonu yani HCG içeriyorBen de ilk defa aldim doktor iğneli yaptı 3. Gününde midem çok kötüydü test yaptırdık beta hcg 140 cıktı. Bilgisi olan var mi acaba
Doktordan doktora değişiyor 3. Günü de başladım 5.Günü de bu ay 3.Günü başlattı beniKızlar merhaba klomeni adetin kaçıncı günü başladınız inşallah tez zaman Rabbim gebelik nasip eder hepimize ben şuan kullanmıyorum ama merak ediyorum
Ben 4. Gün başladımDoktordan doktora değişiyor 3. Günü de başladım 5.Günü de bu ay 3.Günü başlattı beni
3.Günü başladım 12.günüm de ığne oldum ben bugün iğneden sonra 12 gün oldu yarın 13.gün bakalım sonuç nasıl olacakBen 4. Gün başladım
Ay inşallah pozitif olur3.Günü başladım 12.günüm de ığne oldum ben bugün iğneden sonra 12 gün oldu yarın 13.gün bakalım sonuç nasıl olacak![]()
Benimde 2 farklı doktor baktı ilki 2 yumurta var dedi. 3 gün sonra tekrar çağırdı o zaman başka doktor baktı 3 yumurta var dedi ığne verdi hayırlısı olur inşallahAy inşallah pozitif olurbenim hiç yumurtam yoktu dün Dr baktı ama göremedi salı tekrar bakacak inşallah yumuş vardır günde 4. Doz kullandım
Kaç gün içiyorsunuz pekiDoktordan doktora değişiyor 3. Günü de başladım 5.Günü de bu ay 3.Günü başlattı beni
5 gün kullandım sabah akşamKaç gün içiyorsunuz peki
Ay inşallah tutmuştur yaaBenimde 2 farklı doktor baktı ilki 2 yumurta var dedi. 3 gün sonra tekrar çağırdı o zaman başka doktor baktı 3 yumurta var dedi ığne verdi hayırlısı olur inşallah![]()
Bende gebelik düşünüyorum da iş oralara gelirse diye soruyorum çok bilmekte iyi bişey değil de kendime engel olamıyorum5 gün kullandım sabah akşam