Gebeliğe Hazırlık klomen hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar.

Dün doktoruma gittim, bana klomen yazdı tekrardan, bir kaç ay öncede kullanmıştım ancak sabah 1 akşam 1 şeklinde alıyordum, bu defa sabah 2 , akşam 2 şeklinde kullanacaksın dedi adetin 3. günü başlamak üzere. böyle kullanana var mı aranızda, kist oluşmasına sebep veriyor diye duyduğum için günlük doz fazla mı olur acaba diye düşündüm doktoruma soramadım, böyle yapmasının sebebi daha önce 1*1 kullandığımda yumurtam cevap vermedi ilaca, 10mm de kalmıştı.

Ben iki ay kulladım canım 2sabah 2 aksam yumurtam buyumcede catlatma ignesi oldum beklıyorum ins tutmuştur

Ben iki ay kulladım canım 2sabah 2 aksam yumurtam buyumcede catlatma ignesi oldum beklıyorum ins tutmuştur
öylemi siz de mi sabah 2 akşam 2 aldınız? bana ilk defa böyle yazdı. ben 2 defa klomen kullandım. ilk kullandığımda 22mm olmuştu bir yumurta ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum ama o ay tutmamıştı. sonraki ay klomen kullandığımda , bu defa cevap vermedi 10 mm kaldı büyümedi o ay, 2 ay ara verdik, şimdi tekrar yazdı doktorum bu defa sabah 2 akşam 2 kullan günde 4 tane diyince, korktum açıkçası .)) fazla mı doz oldu diye,

Ben de bu ay sabah 2 akşam 2 olacak şekilde 1 kutu kullandım. 23mm yumurta oluştu. İğnesiz çatladı bakalım inşallah olmuştur. Sizin de olur inşallah bu ay.

Ben de bu ay sabah 2 akşam 2 olacak şekilde 1 kutu kullandım. 23mm yumurta oluştu. İğnesiz çatladı bakalım inşallah olmuştur. Sizin de olur inşallah bu ay.
İnşallah olur Allah nasip eder isteyen herkese, bana 2 kutu yazdı doktorum 5 gün kullanacağım sabah 2 akşam 2, inşallah kötü bir etkisi olmaz

İnşallah olur Allah nasip eder isteyen herkese, bana 2 kutu yazdı doktorum 5 gün kullanacağım sabah 2 akşam 2, inşallah kötü bir etkisi olmaz
Olmaz olumlu düşünün olumlu olsun inşallah.

aynen ben iki aydırkı günde 4 tane kullandım merak etme bisy olmaz ins tez zamanda bizde hayırlı haber alırız

aynen ben iki aydırkı günde 4 tane kullandım merak etme bisy olmaz ins tez zamanda bizde hayırlı haber alırız
inşallah teşekkür ederim bu hafta sonu adet olacağım 3. günü başlıyorum o halde, tekrardan doktoruma ulaşamadım, amin tez zamanda hayırlı haberler almak dileğiyle..

Suan şoklardayim arkadaşlar, ben adet olmayi beklerken, 3. Günü klomen kullanmayi planlarken, bugun hamile oldugumu ogrendim idrar testi yaptim cift cizgi gorunce kanda baktirdim 59,06 cikti degerim, yarin doktora randevu aldim yarin icin, cok saskinim hic beklemiyordum

Belirtin yokmuydu canim. Gozun aydin

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Belirtilerin nelerdi?

Belirtin yokmuydu canim. Gozun aydin
Hic belirtim yoktu yani aslinda devamli uyukluyordum bu belirtiden sayilir mi bilmiyorum acikcasi kasiklarim agriyor goguslerim sis ve aciyor ama ben bunlari adet olacagima yormustum hic ihtimal vermedim cok saskinim gercekten

Tebrik ederim neye niyet neye kısmet sağlıklı bir gebelik olsun inşallah

Cok tesekkur ederim gercekten oyle ben hala inanamiyorum, amin cok sagolun
Merhaba, acaba klomenle mi hamile kaldınız yoksa kendiliğiniden mi oldu. pcoslu muydunuz bu arada ondan mı klomeni fazla dozlarda verdi size?
doktorum bana da klomen verdi, bugün kullanmaya başlayacağım, tabii insan meraktan okuyor her şeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…