öylemi siz de mi sabah 2 akşam 2 aldınız? bana ilk defa böyle yazdı. ben 2 defa klomen kullandım. ilk kullandığımda 22mm olmuştu bir yumurta ve çatlatma iğnesi vurmuştu doktorum ama o ay tutmamıştı. sonraki ay klomen kullandığımda , bu defa cevap vermedi 10 mm kaldı büyümedi o ay, 2 ay ara verdik, şimdi tekrar yazdı doktorum bu defa sabah 2 akşam 2 kullan günde 4 tane diyince, korktum açıkçası .)) fazla mı doz oldu diye,Ben iki ay kulladım canım 2sabah 2 aksam yumurtam buyumcede catlatma ignesi oldum beklıyorum ins tutmuştur
Ben de bu ay sabah 2 akşam 2 olacak şekilde 1 kutu kullandım. 23mm yumurta oluştu. İğnesiz çatladı bakalım inşallah olmuştur. Sizin de olur inşallah bu ay.Merhabalar.
Dün doktoruma gittim, bana klomen yazdı tekrardan, bir kaç ay öncede kullanmıştım ancak sabah 1 akşam 1 şeklinde alıyordum, bu defa sabah 2 , akşam 2 şeklinde kullanacaksın dedi adetin 3. günü başlamak üzere. böyle kullanana var mı aranızda, kist oluşmasına sebep veriyor diye duyduğum için günlük doz fazla mı olur acaba diye düşündüm doktoruma soramadım, böyle yapmasının sebebi daha önce 1*1 kullandığımda yumurtam cevap vermedi ilaca, 10mm de kalmıştı.
İnşallah olur Allah nasip eder isteyen herkese, bana 2 kutu yazdı doktorum 5 gün kullanacağım sabah 2 akşam 2, inşallah kötü bir etkisi olmazBen de bu ay sabah 2 akşam 2 olacak şekilde 1 kutu kullandım. 23mm yumurta oluştu. İğnesiz çatladı bakalım inşallah olmuştur. Sizin de olur inşallah bu ay.
Olmaz olumlu düşünün olumlu olsun inşallah.İnşallah olur Allah nasip eder isteyen herkese, bana 2 kutu yazdı doktorum 5 gün kullanacağım sabah 2 akşam 2, inşallah kötü bir etkisi olmaz
inşallah çok teşekkür ederimOlmaz olumlu düşünün olumlu olsun inşallah.
inşallah teşekkür ederim bu hafta sonu adet olacağım 3. günü başlıyorum o halde, tekrardan doktoruma ulaşamadım, amin tez zamanda hayırlı haberler almak dileğiyle..aynen ben iki aydırkı günde 4 tane kullandım merak etme bisy olmaz ins tez zamanda bizde hayırlı haber alırız
Belirtin yokmuydu canim. Gozun aydinSuan şoklardayim arkadaşlar, ben adet olmayi beklerken, 3. Günü klomen kullanmayi planlarken, bugun hamile oldugumu ogrendim idrar testi yaptim cift cizgi gorunce kanda baktirdim 59,06 cikti degerim, yarin doktora randevu aldim yarin icin, cok saskinim hic beklemiyordum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSuan şoklardayim arkadaşlar, ben adet olmayi beklerken, 3. Günü klomen kullanmayi planlarken, bugun hamile oldugumu ogrendim idrar testi yaptim cift cizgi gorunce kanda baktirdim 59,06 cikti degerim, yarin doktora randevu aldim yarin icin, cok saskinim hic beklemiyordum
Hic belirtim yoktu yani aslinda devamli uyukluyordum bu belirtiden sayilir mi bilmiyorum acikcasi kasiklarim agriyor goguslerim sis ve aciyor ama ben bunlari adet olacagima yormustum hic ihtimal vermedim cok saskinim gercektenBelirtin yokmuydu canim. Gozun aydin
Amin cok sagolun valla sadece uyku ve goguslerde agri ve kasik agrim var onun disinda birsey yok cok saskinim hic hamile olacagimi dusunmedimHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBelirtilerin nelerdi?
Adet olacakmi gibimi kasiklarin agriyordu canimAmin cok sagolun valla sadece uyku ve goguslerde agri ve kasik agrim var onun disinda birsey yok cok saskinim hic hamile olacagimi dusunmedim
Aynen evet hala da ara ara sancim oluyor yarin doktora gidecegim kan tahlili ve idrarda pozitif ciktiAdet olacakmi gibimi kasiklarin agriyordu canim
Cok tesekkur ederim gercekten oyleTebrik ederim neye niyet neye kısmetsağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Merhaba, acaba klomenle mi hamile kaldınız yoksa kendiliğiniden mi oldu. pcoslu muydunuz bu arada ondan mı klomeni fazla dozlarda verdi size?Cok tesekkur ederim gercekten oyleben hala inanamiyorum, amin cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?