• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Hakkında !

Ogr000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
558
331
103
32
Merhaba Kızlar klomen kullanan herkesten yardım bekliyorm. Benim 1 senedir çocuğum olmuyor şuan sadece eşimin sperm testi ve rahim filmi kaldı. Benm kalan şeyler iyi ve temiz görünüyor. Ama bana hiç klomen vermediler
Bunla hamile kalan çok olmuş. Doktora sormayı unuttum dün. Klomen hangi durumlarla verilir kızlar

Sanırım adetin sonunda baslaniyormis. Ben de adetliyim şuan acaba bu ay kullansa mıydım of

Klomen gelisemeyen yumurtayi gelistiriyormus. Genelde klomenle catlatma ignesi veriyorlarki klomen buyutsun gelistirsin catlatma ignesiylede catlasin.

Klomen gelisemeyen yumurtayi gelistiriyormus. Genelde klomenle catlatma ignesi veriyorlarki klomen buyutsun gelistirsin catlatma ignesiylede catlasin.
Ben dün doktora gittim ona ovulasyon testi yaptığımı çift cizgiyu girdugm halde hala gebe kalamadigimi anlattım. İnfolic combi verdi ama klomenden bahsetmedi hiç. İnternette okudum ben

Ben dün doktora gittim ona ovulasyon testi yaptığımı çift cizgiyu girdugm halde hala gebe kalamadigimi anlattım. İnfolic combi verdi ama klomenden bahsetmedi hiç. İnternette okudum ben
Baska bir doktora gorun icine sinmediyse canim.

Doktorum klomenin adet döneminin başlangıcından itibaren 3. ve 7. Gün aralığında içmem gerektiğini söyledi.

Merhaba Kızlar klomen kullanan herkesten yardım bekliyorm. Benim 1 senedir çocuğum olmuyor şuan sadece eşimin sperm testi ve rahim filmi kaldı. Benm kalan şeyler iyi ve temiz görünüyor. Ama bana hiç klomen vermediler
Bunla hamile kalan çok olmuş. Doktora sormayı unuttum dün. Klomen hangi durumlarla verilir kızlar
bende senin gibiyim geçen ay femera vermişti ve yumurtalar büyüdüğünde çatlatma iğnesi omuştum ama tutmadı,adetimin 3.günü tekrar gittim doktora bu sefer klomen verdi bakalım şimdi bunu deneyeceğiz.
Olmazsa rahim filmi ve sperm testine bakarız dedi.İnşallah onlara gerek kalmadan hamile kalabilirim,inşallah hepimiz kalabiliriz

PKO da verilir.

Back