Ben de iğnesiz sadece klomenle kaldım kişiden kişiye değişiyor bence11aylik evliyiz hiç korunmamamiza rağmen gebelik olmadı pkoluyum aynı zamanda ama bendede esimdede testler normal
Kistlede hamile kalinabiliyormus. 1 2doktora gittim.hic ilgilenmediler son bikac aydır gittiğim.doktordan memnunum.bide bu kist bikac yıldır var bende 2017de öğrendim.sanirim.ergenlikten o zamana kadar hep düzeniydi.bi ara 2 3 ay olmadım.o.zmaan gidince ogr3ndim.neyse 11 şubat 2019 dan beri.her ay adet görüyorum ilaçsız.ama günleri.belli olmuyor bazen ayın 11 14 18 17 19 24 böyle değişiyor
Geçen ay adetle klomen verdi doktor sonra kontrole gittim solda 2 20mm yumurta oluşmuş gayet iyi.dddi ilişki günleri verdi ama tam o günler olmadı ilişki kontorlden 1 gün önce oldu yani pazar günü oldu ptsi salı 9lmadi çarşamba oldu sonrası düzensiz ilişki oldu.neyse şuan takvime göre 3 4 gün var adete beyaz akintim.var her ay oluyor ama bu ay rengi biraz daha açık.v3 fazla kasiklarim huzursuz ve kaç gundur goguslwrim.agriyo.ucu özellikle.midem hafif bulaniyo ve ben normalded3 duygusalım.duygusalım.ama bu aralar dahada fazlalasti.umutlanmakta istemiyorum ama sadece klomen kullanop.hamile kalan oldu mu?catlatma ignesi bu ay istemedim
Inşallah nasiplenmisimdirSadece klomenle kalan var. O nasip tabi. Belirtiler hamilelik belirtileri araasinda var ama nasip tabi.
Ayyy insallah benim de öyle olurBen de iğnesiz sadece klomenle kaldım kişiden kişiye değişiyor bence
İnşallahAyy ayy
Ayyy insallah benim de öyle olur
Valla benimde günleri karisik bu ay8n bitmesini bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırızbu arada bendede kasiklarimda dolgunluk huzursuzluk var ve 17.gun ilkdefa basima geldi peceteye idrar kacirma gibi avuc ici kadar yogun uzayan akinti geldi 1.5yildir tedavi oldum hic boyle akinti yasamadim. bugun gebelik testi yaptim normal negatif cikti elimde 1tane daha var hafta olarakmi baz alip 1ayi beklemem gerek yoksa 30temmuz son regl 30agustosumu beklemem lazim duzensiz oldugu icin kafam epey karisik
ins.Valla benimde günleri karisik bu ay8n bitmesini bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız
Adet oldum galiba ben.sabah azıcık geldi şimdide çok az az geliyo
acildimi reglinAdet oldum galiba ben.sabah azıcık geldi şimdide çok az az geliyo
Adet oldum tamamenacildimi reglin
ne kullanacakmissin soylemedimiAdet oldum tamamengittim doktora bu sabah baktı ultrasonla herşey iyi yolunda bu ay bisey kullanıcaz dedi eylülde adet olunca tekrar gel dedi
Yanlış yazmışım ya bu ay bisey kullanmicakmisimne kullanacakmissin soylemedimi
dr kalsa banada vermeyecekti ama 4aydir gecmeyen overkisti var bende benim israrimla bu ayda klomene basladik hayirlisi olur ins. hakkimizdaYanlış yazmışım ya bu ay bisey kullanmicakmisim
Aynen canım hayırlısı ben zamana bıraktım artık hayırlısı ile rabbim verirdr kalsa banada vermeyecekti ama 4aydir gecmeyen overkisti var bende benim israrimla bu ayda klomene basladik hayirlisi olur ins. hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?