Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmu kullanan hanımlarMerhaba Klomen glifor ve ınofolic combi kullanıp hamile kalan varmı aranızda
Ben kullanıyorum yeni başladım , hamile değilim henüz :)Yokmu kullanan hanımlar
Glifor kullanmaya basladiktan sonra kac kilo verdiniz spor diyet yaptiniz miÇok kullandın çok zayıfladım.ama hamile kalamadım malesef 5 yok denedim bu ilaclarlaama bu kişiden kişiye değişir tabiki bana yaramayan sana yaraya bilir
![]()
25 kilo verdim diyetle beraber 3 ayda sporsuzGlifor kullanmaya basladiktan sonra kac kilo verdiniz spor diyet yaptiniz mi
Ne kadar guzel. Bende pzt basladim sekeri bıraktım asla tuketmiyorum pasta borek un vs yok, ama birsey soracagim. Gliforda degerlerinizi dengeledigi için mi verdiniz yoksa kusma istah kesmesi vs yapiyor ya o mu etkili oldu?25 kilo verdim diyetle beraber 3 ayda sporsuz
Agiz kurulugu yapiyor evet su içiyorum ama pandemi diye hareketim çok sınırlı, sizde sporsuz verdim diyince biraz moral oldu banaUstan kesti kusma falan olmadı canım çabuk doyuyordum ekmek yemedim ve bol su kesinlikle
Bir hafta ayran diyetinde sabah ogle aksam bir bardak ayrandan mi bahsediyorsunuz? Nasil oluyorCanım ayran diyeti yapmıştım ilk ay 6 kilo verdim hareketim yoktu sadece evde yemek temizlik o kadar.1 hafta ayran diyeti bir hafta normal diyet yaparak verdim ben
Ben 4 aydır kullanıyorum henüz bendede birşey yokBen kullanıyorum yeni başladım , hamile değilim henüz :)
Bnde kilo verdim fakat gebelik oluşmuyorÇok kullandın çok zayıfladım.ama hamile kalamadım malesef 5 yok denedim bu ilaclarlaama bu kişiden kişiye değişir tabiki bana yaramayan sana yaraya bilir
![]()
Sizdemi 3 ünü bir kullanıyorsunuz ilaçlarınÇok kullandın çok zayıfladım.ama hamile kalamadım malesef 5 yok denedim bu ilaclarlaama bu kişiden kişiye değişir tabiki bana yaramayan sana yaraya bilir
![]()
Klomen kullandim malesef hicbir işe yaramadı. Hatta kistim oldu bi tane sonra kendiliginden küçüldüMerhaba Klomen glifor ve ınofolic combi kullanıp hamile kalan varmı aranızda
Ben daha önce 2. Kullanımda hamile kaldım şükürKlomen kullandim malesef hicbir işe yaramadı. Hatta kistim oldu bi tane sonra kendiliginden küçüldü
Ben 4 aydır kullanıyorum henüz bendede birşey yok![]()
Doktor söylemiyor mu ilişki saatini?Ben daha önce 2. Kullanımda hamile kaldım şükür
Şimdi yine deniyorum 1. Ay olmadı 2. Ay devam klomen ınofolic combi ve glifor ama tık yok bakalım nasip ne zamana adetinde oysaki günü günune demmeki yumurtlamayı seni getiremiyorum
Inşallah cnm Rabbim hayırlı olanı nasip etsin ama ilaç kullanmaktan usandık yeminleİnşallah Ekim ayında hamile kalırız inşallah .rabbim tez zamanda versin