Klomen/Femara+ovitrelle kullananlar

Merhaba, ben cuma ovitrelle igne yaptirdim. kasimda ovitrelle kimyasal yashadim, 1ay ara verip tekrar bashladim. 4gun oldu shu an fena uykum ve aclik hissim var.beklemek de zor geliyor

Merhabalar. Bende Kasım ayında ilk tedavimi aldım klomen ile. İğne dahil 20.gün adet gördüm. 2. ve doktorumun söylemesi ile bu son tedavi başka almayacaksın demişti. Aralık 14te çatlatma iğnesi vuruldum. İğnenin 15. Günü kahverengi akıntı oldu ben adet olacağım kesin bu tedavide olmadı diyip umudumu kaybetmiştim ama akıntımın devamı gelmeyince şüphelendim ve acaba mı dedim. Ertesi gün doktoruma gittim o da beta hcg istedi adet günüme 3 gün varken 94 çıktı sonra da katlanarak arttı. O ay dikkat ettiğim şeyler ilişkiden sonra belimin altına 2 yastık koyup 2 3 saat o şekilde kaldım ayağa hemen kalkmadım. İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız

Merhabalarr geçen ay tam da aynı gün iğne vurulmuşuz sizinkisi tutmuş çok teşekkür ediyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…