- Konu Sahibi Eladefne9907
-
Şu an benim kide gecikti cnm ama yumurtan hiç mi gelişmediMerhaba, bende bu ay femara kullanmıştım doktor gelişmiş Yumurta göremedi ama ben ovülasyon testi yaptım yumurtlama günü pozitif çıktı Dr ilişki önerdi vs adet günüm geçti testim negatif, femara adet gecikmesi yapıyor mu acaba
14 mm kaldı usg, sonra bu büyümez dedi, bıraktı takibiŞu an benim kide gecikti cnm ama yumurtan hiç mi gelişmedi
Valla şu an benim ide gecikti cnm normalde asla gecikmeZ tam zamanında olur ama hala olmadim tup um tıkalı olmasa kesin hamileyim derdim14 mm kaldı usg, sonra bu büyümez dedi, bıraktı takibi
Hsg ile mi belli oldu tıkalı tüpValla şu an benim ide gecikti cnm normalde asla gecikmeZ tam zamanında olur ama hala olmadim tup um tıkalı olmasa kesin hamileyim derdim
Aynen cnm sağdan geçiş olmadi ki öncesinde ben hemen hamile kalıyordum daha sonra kalmayınca film çektirdim tıkalı ciktiHsg ile mi belli oldu tıkalı tüp
Açmadılr peki çekilirken, genelde müdahale de ediyorlarAynen cnm sağdan geçiş olmadi ki öncesinde ben hemen hamile kalıyordum daha sonra kalmayınca film çektirdim tıkalı cikti
Açmadılr peki çekilirken, genelde müdahale de ediyorlar
Malesef gittiğim hastanede kapalı geçiş olmadi dendi ki raporda görüntü de görünmüşAçmadılr peki çekilirken, genelde müdahale de ediyorlar
Adet oldunuz mu peki ben hala olamadımMalesef gittiğim hastanede kapalı geçiş olmadi dendi ki raporda görüntü de görünmüş
Günde 2 mm büyüyor cnm ben ilac bitince gittiğimde 16 mm olmustu diğerleri 13 de kaldı sonra da büyümedi 16 olan büyüdü gittiŞimdi adetin 3 günü femara başladım adetim 1 hafta sürüyor 5 gün günde iki kere kullandım. yarın ultrason ile bakacak 5 günde büyür mu daha bismillah adetim yeni bitmisken hemen yumurtlama mi olacak .
Adet oldunuz mu peki ben hala olamadımoldum
Oldum cnm 3 gün sonra filan baktircam yine mi sağdan diye şu solu ne zaman gorcem acaba bu ay olur mu yaAdet oldunuz mu peki ben hala olamadım
Gittim solda olgunlaşmış 3 yumurta var dedi ilaç kullanma dedi infolic verdi sadeceBen daha olmadım4 gün, inşallah olur canım öyle moral bozuluyor ki insanın o masada
Aaa süper hadi inşallahGittim solda olgunlaşmış 3 yumurta var dedi ilaç kullanma dedi infolic verdi sadece
Aynen adet de başlamış oldum ilk defa infolic kullanıyorum pembesini verdi geçen ay da femara kullandım ama yumurta sağda geliştiği için iptal edildi tedavi sağdan kalamadım tıkalı bu ay sol da sukur :)Aaa süper hadi inşallahsiz geçen ay femara kullandınız değl mi, inofolic bemde kullanıyorum faydalı bir ilaç
Hafi bakalım inş, bemde bekliyorım daha adet olamadım 5 gün geçti gebelik de yok, yaşım 40, Gebelik istiyorım 3 yaşında bir oğlum varAynen adet de başlamış oldum ilk defa infolic kullanıyorum pembesini verdi geçen ay da femara kullandım ama yumurta sağda geliştiği için iptal edildi tedavi sağdan kalamadım tıkalı bu ay sol da sukur :)
Ins Rabbım gönlünüze göre versin benim de 4 yaşında ins bu ay nasip olurHafi bakalım inş, bemde bekliyorım daha adet olamadım 5 gün geçti gebelik de yok, yaşım 40, Gebelik istiyorım 3 yaşında bir oğlum varsizin inşallah olur bu ay
İnş inşIns Rabbım gönlünüze göre versin benim de 4 yaşında ins bu ay nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?