• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ela96

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
171
90
13
28
Merhaba arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyoruz.
Bu ay Haziran 11 de yani adetin 5. Günü klomene başladım.
15 Haziran da rahim filmi çekildim.
Eşimde de bende de sorun görünmedi.
20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???

20 Haziran da yumurtam 22 mm olmuştu 3 gün sonra ki kontrolde doktorum çatlamış kendiliğinden dedi.Duphaston verdi hamilelik olursa bebeğin tutunması için.
Şimdi size sorum ben her ay aynı heyecanı yaşıyorum beklenen adet günüm 7 temmuz sizce bu hafta sonu yani 4 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkar mı ???
Merhaba bende 5 gün klomen kullandım doktorum 2 gün sonra kontrole çağırdı bugün grev varmış yani klomenden 4 gün sonra yumurta kontrolü olmuş olacak i zamana kadar kist oluşur mu yada kendiliğin den çatlar mi

Merhaba bende 5 gün klomen kullandım doktorum 2 gün sonra kontrole çağırdı bugün grev varmış yani klomenden 4 gün sonra yumurta kontrolü olmuş olacak i zamana kadar kist oluşur mu yada kendiliğin den çatlar mi
Bende 5 gün klomen kullandım bittikden 4 gün sonra kontrole çağırmıştı bişey olacağını sanmıyorum o yüzden

Bide bana doktorum 22 mm olmuş yumurtan dedikten sonra çatlatma iğnesi vermemişti kendiliğinden çatlasın demişti bu 3 gün çok hareketli olmanı istiyorum mümkünse zıplamak ip atlamak merdiven inip çıkmak kolaylaştırır çatlamasını demişti ve bu 3 gün hergun ilişki önermişti

Bide bana doktorum 22 mm olmuş yumurtan dedikten sonra çatlatma iğnesi vermemişti kendiliğinden çatlasın demişti bu 3 gün çok hareketli olmanı istiyorum mümkünse zıplamak ip atlamak merdiven inip çıkmak kolaylaştırır çatlamasını demişti ve bu 3 gün hergun ilişki önermişti
Grev var ölçüm de yapılmadı 3 gün sonra gitcem artık klomenden sonra 5 gün sonra yani inşallah kendi çatlar ya grev de denk geldi çok uzuldum

Grev var ölçüm de yapılmadı 3 gün sonra gitcem artık klomenden sonra 5 gün sonra yani inşallah kendi çatlar ya grev de denk geldi çok uzuldum
Değerlendirmeyi unutmayın o günlerinizi bize her gün demişti sizde öyle yapabilirsiniz boşa geçmesin günleriniz inşallah isteyen herkes bu ay hamilelik haberi alır 🤲🏽🤲🏽

5 gün klomen kullandin bittiktten 5 gün sonra mi 22 mm olmuştu yumurtan?

5 gün klomen kullandin bittiktten 5 gün sonra mi 22 mm olmuştu yumurtan?
Evet öyle olmuştu
Bide bişey sorucam sizce bugünü saymazsak 6 gün kaldı tahmini regl günüme sizce test yapsam çıkar mı aslında pazar günü yapmayı düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum ister istemez☺️

Evet öyle olmuştu
Bide bişey sorucam sizce bugünü saymazsak 6 gün kaldı tahmini regl günüme sizce test yapsam çıkar mı aslında pazar günü yapmayı düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum ister istemez☺️
Yapma bence çıkmaz biraz daha sabret başka şeylerle ilgilen gez ama adetinin en az 3 gün geçmesini bekle

Yapma bence çıkmaz biraz daha sabret başka şeylerle ilgilen gez ama adetinin en az 3 gün geçmesini bekle
Sabredebilirsem pazara kadar edicem çünkü zaten adet günümde olsamda olmasamda doktoruma kontrole gitmemi istedi doktorum bende pazar bı bakiyim diyorum ☺️

Ve bı sorumda duphaston gebelik testinde yalancı pozitiflik çıkartırmı
Yok canım çıkarmıyor ben tedavi olduğum aylarda kullandım çıkarmadı. Şimdi tedavi olmuyorum ama adetin 15.günü başlıyorum duphastona ve test yaptığımda tertemiz çıkıyor

Evet öyle olmuştu
Ben adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı

Canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız biran evvel. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere. Adet geçmeden test yapma zira büyük üzülüyor insan. En güzeli adeti en az 2 gün geçsin öyle yap. Verilen ilaçlar geçici pozitiflik yapmıyor.

Sabredebilirsem pazara kadar edicem çünkü zaten adet günümde olsamda olmasamda doktoruma kontrole gitmemi istedi doktorum bende pazar bı bakiyim diyorum ☺️
Eşiniz test verdi mi? Ben 4 ay klomen tedavisi gördüm her ay yumurta gelişti iğne oldum ama gebelik oluşmadı. Eşim daha yeni test verdi ve eşimden kaynaklı olmadığını öğrendik. Aldığım kilolarla tomarla hapı içtiğimle kaldım yani. O yüzden eşiniz test vermediyse versin boşu boşuna size kimyasal yüklenmemiş olur

Back