Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+catlatma ignesi
- Konu Sahibi Patriska
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Ben
Ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım 5 haftalık ama sadece klomen kullandım catlatma ıgnesı kullanmadım kendiliginden catladıHanımlar aranizda klomen ve catlatma iğnesi yaptıran var mi ? Varsa eger tecrübeleriniz nedir? Işe yaradı mı?
- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Öyle mi çok sevindim Allah bağışlasın insallah. Peki sonuncuda gebeliğini ne zaman öğrendin nasil öğrendinBen
Ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım 5 haftalık ama sadece klomen kullandım catlatma ıgnesı kullanmadım kendiliginden catladı
Bende 19da vuruldum canim insallah tutarBende kullandm bekliyorm. 18 19 olunca igneyi vurduk
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Adete 4 gun kala gebelık testi yaptım aslında gram belırtım yoktu hatta kuruluk olunca kesin adet olcam dedım ama yıne de yapayım dedim baktım sılık cizgi belirdi hemen ertesi gün yine tekrarladım testı yıne silik cizgi sonra adete 3 gun kala kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra 1242 cıktı bu degerden 3 gun sonra kese göründü yanı dün 4+4 dedı doktor bakalım bu sefer nolcak hayırlısıÖyle mi çok sevindim Allah bağışlasın insallah. Peki sonuncuda gebeliğini ne zaman öğrendin nasil öğrendin
Ne kadar güzel bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma iğnesi oldum iğneden 10 gun sonra test yaptim 2. Çizgi silik cikti betaya baktirdim 4 gun cikti bana 1 hafta sonra tekrar yapalim dediler insallah yükselirAdete 4 gun kala gebelık testi yaptım aslında gram belırtım yoktu hatta kuruluk olunca kesin adet olcam dedım ama yıne de yapayım dedim baktım sılık cizgi belirdi hemen ertesi gün yine tekrarladım testı yıne silik cizgi sonra adete 3 gun kala kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra 1242 cıktı bu degerden 3 gun sonra kese göründü yanı dün 4+4 dedı doktor bakalım bu sefer nolcak hayırlısı
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
İnşâllah canım hayırlısıyla rabbım sana anne olmayı nasıp eder rabbım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah bende yavrumun kokusunu bu sefer alırımNe kadar güzel bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma iğnesi oldum iğneden 10 gun sonra test yaptim 2. Çizgi silik cikti betaya baktirdim 4 gun cikti bana 1 hafta sonra tekrar yapalim dediler insallah yükselir
Amin canimm inşallah seninde bebegin sağlıkla gelsinİnşâllah canım hayırlısıyla rabbım sana anne olmayı nasıp eder rabbım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah bende yavrumun kokusunu bu sefer alırım
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Amın canım ınsallahAmin canimm inşallah seninde bebegin sağlıkla gelsin
- 4 Haziran 2012
- 876
- 674
- 303
Ne güzel . Allah kucağınıza almayı nasip etsin .:) isteyen herkese de nasip etsinAdete 4 gun kala gebelık testi yaptım aslında gram belırtım yoktu hatta kuruluk olunca kesin adet olcam dedım ama yıne de yapayım dedim baktım sılık cizgi belirdi hemen ertesi gün yine tekrarladım testı yıne silik cizgi sonra adete 3 gun kala kan verdım 80 cıktı deger 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı 4 gun sonra 1242 cıktı bu degerden 3 gun sonra kese göründü yanı dün 4+4 dedı doktor bakalım bu sefer nolcak hayırlısı
- 4 Haziran 2012
- 876
- 674
- 303
klomen i üç ay iğnesiz kullandım.
4.ay iğneyle kullandım .tutmadı.
4 ay ara verdim.
Nisanda klomen +iğne
Mayısda sadece klomen
Ve bu ay femera ve iğne vuruldum
Aralarda da bitkisel kürler yaptım .1 senedir uğraşıyorum . Bu ayın tuttumu bilmiyorum bekliyorum:)umarım açıklayıcı yazabilmişimdir
4 ay ara verdim.
Nisanda klomen +iğne
Mayısda sadece klomen
Aralarda da bitkisel kürler yaptım .1 senedir uğraşıyorum . Bu ayın tuttumu bilmiyorum bekliyorum:)umarım açıklayıcı yazabilmişimdir
- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
Amin canım inşallah hep duam bu şekildeNe güzel . Allah kucağınıza almayı nasip etsin .:) isteyen herkese de nasip etsin
- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Kizlar bende o sumuksu yapiskan akinti olmadi. Sadece biraz sulu ve koyu sari aknti geldi. Ve asiri bir dolgunluk vardi..hastanede calisyorm zatn hemen baktik ultrasonla rahim boslugunda sivi var yumurtan catlamis dedi. Ama 21 mm olan yumurta hala.oaradydi biraz büzusmus ve kuculmus catladiysa o nezaman kaybolur onu merak ettm
Canim femara kullanirken hicbir yan etkisi oldumu ben klomen kullanirken cok fazla kasık agrim olmustu femarada oyle birsey olmadiklomen i üç ay iğnesiz kullandım.
4 ay ara verdim.
Nisanda klomen +iğne
Mayısda sadece klomen
- 1 Ağustos 2019
- 322
- 341
- 18
- 29