Klomen catlatma iğnesi

Gün aşırı ilişkiyi catladiktan sonra mi öneriyor yoksa klomen biter bitmez mi

Tm canım çok sağol ozaman ben adetin 3.gunu doktora gidim ozmn hormon tahlili yapsin bide vajinal ultrasondan yumurtalik kaliteme baksın ama adetliyken mi bakarlar alttan
Aynen canım o zaman bakıyor zaten hiç gerilme bayan doktora git daha rahat olursun yumurtalıklarınin durumunu sor unutma hadi rast gele bakalım.. Bende yarın gideceğim bakalım çatlamış mi çatlamamis mi

Aynen canım o zaman bakıyor zaten hiç gerilme bayan doktora git daha rahat olursun yumurtalıklarınin durumunu sor unutma hadi rast gele bakalım.. Bende yarın gideceğim bakalım çatlamış mi çatlamamis mi
Inşallah umduklarını yaşarsın canım insallah bende senin fsh lh deger kac çıkmıştı hatirliyomusun

Inşallah umduklarını yaşarsın canım insallah bende senin fsh lh deger kac çıkmıştı hatirliyomusun
Biraz önce doktordan geldim canım 24 milim olan yumurtam çatlamış çok şükür :) Hatta sağ da 14 milim olan 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi inşallah bu ay tutar Rabbim kucağımızi boş bırakmasın ya

Adetin kaçıncı günü bugün

Amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…