Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama ya yakın öneriyorGün aşırı ilişkiyi catladiktan sonra mi öneriyor yoksa klomen biter bitmez mi
Tm canım çok sağol ozaman ben adetin 3.gunu doktora gidim ozmn hormon tahlili yapsin bide vajinal ultrasondan yumurtalik kaliteme baksın ama adetliyken mi bakarlar alttanÇatlama ya yakın öneriyor
Aynen canım o zaman bakıyor zaten hiç gerilme bayan doktora git daha rahat olursun yumurtalıklarınin durumunu sor unutma hadi rast gele bakalım.. Bende yarın gideceğim bakalım çatlamış mi çatlamamis miTm canım çok sağol ozaman ben adetin 3.gunu doktora gidim ozmn hormon tahlili yapsin bide vajinal ultrasondan yumurtalik kaliteme baksın ama adetliyken mi bakarlar alttan
Inşallah umduklarını yaşarsın canım insallah bende senin fsh lh deger kac çıkmıştı hatirliyomusunAynen canım o zaman bakıyor zaten hiç gerilme bayan doktora git daha rahat olursun yumurtalıklarınin durumunu sor unutma hadi rast gele bakalım.. Bende yarın gideceğim bakalım çatlamış mi çatlamamis mi![]()
Biraz önce doktordan geldim canım 24 milim olan yumurtam çatlamış çok şükür :) Hatta sağ da 14 milim olan 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi inşallah bu ay tutar Rabbim kucağımızi boş bırakmasın yaInşallah umduklarını yaşarsın canım insallah bende senin fsh lh deger kac çıkmıştı hatirliyomusun
Adetin kaçıncı günü bugünBiraz önce doktordan geldim canım 24 milim olan yumurtam çatlamış çok şükür :) Hatta sağ da 14 milim olan 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi inşallah bu ay tutar Rabbim kucağımızi boş bırakmasın ya![]()
Amin canimBiraz önce doktordan geldim canım 24 milim olan yumurtam çatlamış çok şükür :) Hatta sağ da 14 milim olan 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi inşallah bu ay tutar Rabbim kucağımızi boş bırakmasın ya![]()
15.günü canımAdetin kaçıncı günü bugün
Günün nezaman canım adet günün insallah hayırlı haberleri alirsin15.günü canım
16 sı canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp seviniriz hep beraberGünün nezaman canım adet günün insallah hayırlı haberleri alirsin
Amin inşallah canim16 sı canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp seviniriz hep beraber![]()
Ne yaptın merak ettim canım ??Benim adetim iki gün gecikti bakalım ne çıkacak16 sı canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp seviniriz hep beraber![]()
Naptın canım hayırlı bi haber var miNe yaptın merak ettim canım ??Benim adetim iki gün gecikti bakalım ne çıkacak![]()