Bilen yok mu fsh lh değerim iyi sadece bi an önce bebeğim olsun ıstiyorumHiç bir sorun yokken klomen kullanıp sonra catlatma iğnesi olan var mi her hangi bir kist vb şeyler oldu mu
Bende hiçbirşeyim yok bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalar büyümüş ama iğne vurmayacagim dedi doktor baya ağrıyor sol kasigimm bakalım pazartesi de gideceğim kontrol için ne diyecek çatlamiYo mü acaba?Bilen yok mu fsh lh değerim iyi sadece bi an önce bebeğim olsun ıstiyorum
Neden iğne vurmicagim dedi seninde fsh lh progesteron değerin iyimiydiBende hiçbirşeyim yok bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtalar büyümüş ama iğne vurmayacagim dedi doktor baya ağrıyor sol kasigimm bakalım pazartesi de gideceğim kontrol için ne diyecek çatlamiYo mü acaba?
Herşeyim iyiydi canım kendi çatlar dedi bide klomen i ilk defa kullanmışsin düşük dozda yumurtlama da iyi o yüzden vurmicam dedi ama bana fazla büyümüş geldi bi fikrin var mı canım ??Neden iğne vurmicagim dedi seninde fsh lh progesteron değerin iyimiydi
Fazla buyudumu kiste çeviriyor iğneyi yapması lazımdı dr.Herşeyim iyiydi canım kendi çatlar dedi bide klomen i ilk defa kullanmışsin düşük dozda yumurtlama da iyi o yüzden vurmicam dedi ama bana fazla büyümüş geldi bi fikrin var mı canım ??
Ayy inşallah kist olmaz bana kist olur felan demedi sadece baktı çatlamak üzere bir gün dolu bir gün boş çalışıyorsunuz dedi.. İğne yi çok önermiYorum dedi. Bu ay da olmazsa diğer ay hsg çektircem inşallah benim 12.günümdu 24 milim dedi 4 tane daha vardı ama onlar bundan biraz küçük dedi büyük mü sence puf pazartesi gitcem bakalım çatlamış mi olacak?Fazla buyudumu kiste çeviriyor iğneyi yapması lazımdı dr.
Klomen kullanmayınca kendiliğinden büyüyüp ondan sonra catlatma iğnesi yaptırsan olmaz mi
Çok büyük normalde 18 20 mm iğneyi yapıyorlar adetin düzenlimiydi peki canım yinede kafana çok takma kist olsa bile adetle geri atılıyor kistAyy inşallah kist olmaz bana kist olur felan demedi sadece baktı çatlamak üzere bir gün dolu bir gün boş çalışıyorsunuz dedi.. İğne yi çok önermiYorum dedi. Bu ay da olmazsa diğer ay hsg çektircem inşallah benim 12.günümdu 24 milim dedi 4 tane daha vardı ama onlar bundan biraz küçük dedi büyük mü sence puf pazartesi gitcem bakalım çatlamış mi olacak?
Düzenli canım bi problemim hiç yok şükür ama tüpler açık mı kapalı mı bi onu bilmiyorum. Öyle çok büyük olsa demez miydi doktor canım baya baktı çünkü ben iki gün öncesi gittiğimde 18 milim di iki gün sonra yine gel dedi gittim işte 24 olmuştu çatlamak üzere dedi 4 tane daha var dediÇok büyük normalde 18 20 mm iğneyi yapıyorlar adetin düzenlimiydi peki canım yinede kafana çok takma kist olsa bile adetle geri atılıyor kist
Senin klomeni kaçıncı kullanısin canımÇok büyük normalde 18 20 mm iğneyi yapıyorlar adetin düzenlimiydi peki canım yinede kafana çok takma kist olsa bile adetle geri atılıyor kist
Kist olsa söylerdi zaten sana doktor demekki olmamış sende buarada kac yasindasin kac yıllık evlisinDüzenli canım bi problemim hiç yok şükür ama tüpler açık mı kapalı mı bi onu bilmiyorum. Öyle çok büyük olsa demez miydi doktor canım baya baktı çünkü ben iki gün öncesi gittiğimde 18 milim di iki gün sonra yine gel dedi gittim işte 24 olmuştu çatlamak üzere dedi 4 tane daha var dedi
Ben daha hiç kullanmadım kullanmak istiyorum korkuyorum açıkçası acaba kullanmasam kendiliğinden büyüyünce mi iğne yaptırsam diye düşünüyorumSenin klomeni kaçıncı kullanısin canım
İnşallah canım benim dediğin gibi olur ben bi yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır bebiş düşünüyoruz ama 4 aydır düzenli ilişkimiz varKist olsa söylerdi zaten sana doktor demekki olmamış sende buarada kac yasindasin kac yıllık evlisin
Hmm onu bilmiyorum canım doktora git sor bi adetinin 3.günü başlıyorsun kullanmaya yumurtlama problemin var mı canımBen daha hiç kullanmadım kullanmak istiyorum korkuyorum açıkçası acaba kullanmasam kendiliğinden büyüyünce mi iğne yaptırsam diye düşünüyorum
Klomen ilk kullanmak istediğinde doktor herhangi bir tahlil yada ultrason yaptı mi yoksa direk klomen hapi yazdı miİnşallah canım benim dediğin gibi olur ben bi yıllık evliyim yaklaşık 6 aydır bebiş düşünüyoruz ama 4 aydır düzenli ilişkimiz var
Yk geçen ay 22.gun progesteron tahlili verdim 10.53 cıktı sonuç iyi dedi yumurtlama olup olmadığına progesterondan bakıyorlar heraldeHmm onu bilmiyorum canım doktora git sor bi adetinin 3.günü başlıyorsun kullanmaya yumurtlama problemin var mı canım
Yok canım önce kan tahlili istedi hormonlara baktı sonra adetken gel vajinal muayene yapalım dedi yaptı bi problem yok eşin de bakınsin bi problem olmadığını öğrenelim öyle klomene başlayalım dedi bu ay da başladım klomen bitince ertesi gün kontrole gidiyorsun o sürekli kontrol e çağırıyor canım çatlamış mi diye bakıyor gün aşırı ilişki diyorKlomen ilk kullanmak istediğinde doktor herhangi bir tahlil yada ultrason yaptı mi yoksa direk klomen hapi yazdı mi
Özel de mi yaptırdın devlette miYok canım önce kan tahlili istedi hormonlara baktı sonra adetken gel vajinal muayene yapalım dedi yaptı bi problem yok eşin de bakınsin bi problem olmadığını öğrenelim öyle klomene başlayalım dedi bu ay da başladım klomen bitince ertesi gün kontrole gidiyorsun o sürekli kontrol e çağırıyor canım çatlamış mi diye bakıyor gün aşırı ilişki diyor
Hormon tahlillerinde adetliyken bakılmıyor muYok canım önce kan tahlili istedi hormonlara baktı sonra adetken gel vajinal muayene yapalım dedi yaptı bi problem yok eşin de bakınsin bi problem olmadığını öğrenelim öyle klomene başlayalım dedi bu ay da başladım klomen bitince ertesi gün kontrole gidiyorsun o sürekli kontrol e çağırıyor canım çatlamış mi diye bakıyor gün aşırı ilişki diyor
Evet hepsine baktı işte adetliyken, devlette ama özelden geçmiş burası devlete çok iyi doktorlar ortamHormon tahlillerinde adetliyken bakılmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?