klomen çatlatma iğnesi ve progeston kullananlar yardimmmm

Elan01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
107
13
98
33
Kızlar klomen kullanıp yumurtalar gelişince de çatlatması iğnesi vuruldum bugün regl günümdu yani igneden sonraki 20.günüm ama regl olmadm 14.gün beta HCG baktirdim dayanamayıp ama negatif sonuç aldm 2.0 doktor erken ypmissn deyince ümidi mi kirmadm şimdi sorum su benim gibi günün de adet olmayan var mi progestn hapı kullanıyorum eğer gebelik olusursa düşük riskini azaltmak için acaba bu ilaç gecitirir mi adetini lütfen cvp verin

Kızlar klomen kullanıp yumurtalar gelişince de çatlatması iğnesi vuruldum bugün regl günümdu yani igneden sonraki 20.günüm ama regl olmadm 14.gün beta HCG baktirdim dayanamayıp ama negatif sonuç aldm 2.0 doktor erken ypmissn deyince ümidi mi kirmadm şimdi sorum su benim gibi günün de adet olmayan var mi progestn hapı kullanıyorum eğer gebelik olusursa düşük riskini azaltmak için acaba bu ilaç gecitirir mi adetini lütfen cvp verin
merhaba canım ben kullandım normalde iğneden 14 gün sonra adet olunur deniyordu ama ben hep geç oldum en az 1 hafta geçince test yap bence

Normal adet tarihiniz gecmismiydi ben bi kere daha çatlatması iğnesi kullanmstm igneden snra 19.günde adet olmustm normal adet tarihime yakındı zaten ama şimdi igneden snra 21.günüm kafam karisikk

Back