• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen çatlatma iğnesi ve aşılama

dunyadabiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
249
193
53
32
Merhaba öncelikle adetimden itibaren yumurta takibi yapılarak klomen kullandım gerekli milime ulaşınca doktor çatlatma iğnesi verdi bugünde aşılama işlemim gerçekleşti eşimin de spermlerinde hareket ve sayı olarak az olduğu için bu yolu denedik acaba siz aşılama yaparken kaç sperm hücresi verilmişti umarım hepimiz beklediğimiz güzel sonuçları alırız 🙏

Merhaba inşallah mutlulukla sonuçlansın. Bende dün tedaviye başladım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Hangi şehirdesiniz

Merhaba öncelikle adetimden itibaren yumurta takibi yapılarak klomen kullandım gerekli milime ulaşınca doktor çatlatma iğnesi verdi bugünde aşılama işlemim gerçekleşti eşimin de spermlerinde hareket ve sayı olarak az olduğu için bu yolu denedik acaba siz aşılama yaparken kaç sperm hücresi verilmişti umarım hepimiz beklediğimiz güzel sonuçları alırız 🙏
Ben işlem günü için endişeliyim, çünkü muayane olmaya bile yeni alıştım diyebilirim. Zorlukları var mıydı sizce nasıl geçti?

Ben edirnedeyim,hiç zorluğu yok eşimin işinden dolayı sabah beni bıraktı tek başıma gittim arabayı kullanarak eve döndüm hiç anlamadım bile smear aldırmak gibi düşünebilirsiniz Bende herhangibir ağrı olmadı yarım saat yattım işlem sonrası sadece endişeniz konusunda da sureklı doktorla o sekılde görüşmek zorunda olmak cok yıpratıcı psikolojik olarak ama fiziksel olarak bir ağrı yok ne kadar sakin kalabilirsek o kadar iyi olacak

Merhaba sonucunuz nedir umarım güzel haberler almışsınızdır 🙏🏻

Merhaba ilk denememde güzel haberler veremiyorum maalesef,ama tüm kalbimle isteyen herkesin yolun sonunda güzel sonuçlar almasını diliyorum 🙏🙏

İnsalalh mutlu haberler alırsınız ben de çok şükür ki bugün mutlu haberi aldım daha öncesinden eğer olursa buraya yazacağım dedim yazdım.bizde bir buçuk yıldır bebek bekliyorduk doktorum tedaviye klomen ile baslatti 5 gün kullandım sonrasnda ilk asilamam gerçekleşti ve sonuç olumlu inşallah isteyen herkes kucağına sağlıkla alır yavrusunu ..

İnsalalh mutlu haberler alırsınız ben de çok şükür ki bugün mutlu haberi aldım daha öncesinden eğer olursa buraya yazacağım dedim yazdım.bizde bir buçuk yıldır bebek bekliyorduk doktorum tedaviye klomen ile baslatti 5 gün kullandım sonrasnda ilk asilamam gerçekleşti ve sonuç olumlu inşallah isteyen herkes kucağına sağlıkla alır yavrusunu ..
Allah sağlıkla sihhatle kucağıniza aldığınız günleri buraya yazmayi nasip eder inşallah çok sevindim sizin için darısı başıma 🥰

Merhaba ilk denememde güzel haberler veremiyorum maalesef,ama tüm kalbimle isteyen herkesin yolun sonunda güzel sonuçlar almasını diliyorum 🙏🙏
Hayırlısı olsun insAllah hakkınızda,bende bugün aşılama oldum 12 gün sonra vereceğim test rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🙏🏻

Merhaba bende asılama oldum 7.gündeyim bugün mide bulantısıyla uyandım güne test felan da yapmıyorum yanıltıcı olmasın diye sizde belirtiler nelerdi mesela göğüslerim de hassasiyet ve ağrı da var

Merhaba bende asılama oldum 7.gündeyim bugün mide bulantısıyla uyandım güne test felan da yapmıyorum yanıltıcı olmasın diye sizde belirtiler nelerdi mesela göğüslerim de hassasiyet ve ağrı da var
Merhaba,benim sonucum negatif olduğu için bilemiyorum umarım sizin sonucunuz pozitif olduğu içindir güzel haberlerinizi duyarız :)

kızlar size bir umut olsun ilk aşılama ile hamile kaldım:) şuan 22+1 haftalık gebeyim bir kızım olacak insallah:)çok klomen kullandım olması ama aşılama ile tuttu. 4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. 16 ekimde idrar testi yaptım evde çok silik çizgiyi gördüm.. gittim kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum. aşılama yaptırdığım ilk gün eve geldim cok kaşık ağrım olmuştu o gün bütün gün yattım diğer günler ağrım felan yoktu hiç bir belirtim de yoktu

Aşılama da ihtimal çok düşük olduğu için açıkçası çok umutlu değilim 😕
Nasip vakti geldiyse olacaktır genede bende çabalayan biri olarak insan kendine kışa hazirliyor yaz çıkarsa bahtima diye benim olmadı şimdi farklı bir doktora başladım takviyeler verdi hsg önerdi sonrası için bakicaz

kızlar size bir umut olsun ilk aşılama ile hamile kaldım:) şuan 22+1 haftalık gebeyim bir kızım olacak insallah:)çok klomen kullandım olması ama aşılama ile tuttu. 4 ekim de çatlatma iğnesi oldum 6 ekimde aşılama yapıldı. 15 ekimde ovulasyon testi denedim evde iki tane kopkoyu çizgim vardı. tekrar yumurtlamışım gibi.. 16 ekimde idrar testi yaptım evde çok silik çizgiyi gördüm.. gittim kan verdim 77 çıktı çok şükür hamile olduğumu çok erken öğrenmiş oldum. aşılama yaptırdığım ilk gün eve geldim cok kaşık ağrım olmuştu o gün bütün gün yattım diğer günler ağrım felan yoktu hiç bir belirtim de yoktu
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🥰🥰

Yaa ne güzel masallah darısı bize olur ama dediğiniz gibi ilk gün kasık ağrım oldu daha da yok sadece göğüs hassasiyetim var bugün mide bulantım oldu sabah ama sonrasında geçti

Nasip vakti geldiyse olacaktır genede bende çabalayan biri olarak insan kendine kışa hazirliyor yaz çıkarsa bahtima diye benim olmadı şimdi farklı bir doktora başladım takviyeler verdi hsg önerdi sonrası için bakicaz
hadi insAllah güzel sonuçlar alırsınız bu sefer ne gibi takviyeler önerdi ?

hadi insAllah güzel sonuçlar alırsınız bu sefer ne gibi takviyeler önerdi ?
Benim pcosum var inofolic verdi eşime de argifertil verdi ve tabi genetik testler sonuçlar çıkana kadar da dene dedi Haziran'da falan cikİcak sonuçlar ona göre belki tüp bebek önerirler daha önce ki aşılama çok apar topar olmuştu zaten hiç anlamadım ne oluyor 🤭

Back