Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne rahatsızlığıniz vardı acababen kullandım bi işe yaramadı maalesef
Şuanda kullanıyorum cuma doktoruma gidicem tekrar bakalım bilgi veririmKlomen çatlatma iğnesi progesteron hapı kullanan varmı kızlar?
Şuanda kullanıyorum cuma doktoruma gidicem tekrar bakalım bilgi veriri
Test yaptınız mı hamilelik içinŞuanda kullanıyorum cuma doktoruma gidicem tekrar bakalım bilgi veririm
Anladım yumurta takibi yapicak ozaman umarım bol bol yumurta olurHayır zaten şuan adetim hala klomenin 4. Günündeyim çatlatma ignesinden sonra belli olur
Evet cuma günü gelmemi söyledi gidicem bakalım umarım olmuştur. Çarşambada rahim filmim var.Anladım yumurta takibi yapicak ozaman umarım bol bol yumurta olur
Klomen normalde adet bitimi 5 gün başlıyor diye biliyorum adeti kestiği için belki ilişkiden sonra tekrar kanama olmuş olabilir ben hiç yaşamadım bilmiyorum canımKızlar bende adetin 2 günü başladım 3 gün âdetim kesildi birden bende gidip duş aldım 4 günü akşam cinsel ilişki sonrası kanama oldu sabah fark ettim iliski sırasında bir şey yok tu ondan sonra daha bişey olmadı norlaml mi bu ya
Doktor adetin ikinci gün gel dedi kan verdim ve klomen yazdı bu akşam kulnmya başala dedi kullanınca da böyle olduKlomen normalde adet bitimi 5 gün başlıyor diye biliyorum adeti kestiği için belki ilişkiden sonra tekrar kanama olmuş olabilir ben hiç yaşamadım bilmiyorum canım
Bilmiyorum garip geldi biraz bana 3. Gün veya 5. Gün başlanıyor bende ikinci kez kullanıyorum 5. Gün başladım olabilir ama takma kafana çokDoktor adetin ikinci gün gel dedi kan verdim ve klomen yazdı bu akşam kulnmya başala dedi kullanınca da böyle oldu
Cuma günü kontrole çağırdı yumruta takibi için çok zorlanıyorum bu süreçte canım çok ağrıyor özellikle catlma iğnesi olduktan sonra sabrediyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor yaBilmiyorum garip geldi biraz bana 3. Gün veya 5. Gün başlanıyor bende ikinci kez kullanıyorum 5. Gün başladım olabilir ama takma kafana çok
bende şuan iğne oldum bekliyorum Allah'ım hepimize nasip etsinCuma günü kontrole çağırdı yumruta takibi için çok zorlanıyorum bu süreçte canım çok ağrıyor özellikle catlma iğnesi olduktan sonra sabrediyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor ya
bende şuan iğne oldum bekliyorum Allah'ım hepimize nasip etsinCuma günü kontrole çağırdı yumruta takibi için çok zorlanıyorum bu süreçte canım çok ağrıyor özellikle catlma iğnesi olduktan sonra sabrediyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor ya
Cuma günü kontrole çağırdı yumruta takibi için çok zorlanıyorum bu süreçte canım çok ağrıyor özellikle catlma iğnesi olduktan sonra sabrediyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor ya
İlk iğne tedavisini olucakCuma günü kontrole çağırdı yumruta takibi için çok zorlanıyorum bu süreçte canım çok ağrıyor özellikle catlma iğnesi olduktan sonra sabrediyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor ya
Geçen ay iğne oldum klomen ilk defa kullanıyorumİlk mi
İlk iğne tedavisini olucak
Amin inşallahBilirim çok zor
bende şuan iğne oldum bekliyorum Allah'ım hepimize nasip etsin
Anladım canım insan korkuyor ya ignede etki etmiyor mu diye ben klomen kullandım iğne vurdu birde hap verdi eğer olursa tutunsun diyeGeçen ay iğne oldum klomen ilk defa kullanıyorum
Ben geçen ay âdetin ikinci günü gidemedim izindeydik unutum gitmeyi gittiğimde yumruta takibi yapıldı direk sonra iğne ve olursa tutunsun diye ilaç verildiAnladım canım insan korkuyor ya ignede etki etmiyor mu diye ben klomen kullandım iğne vurdu birde hap verdi eğer olursa tutunsun diye