KLOMEN+CATLATMA İGNESİ OLUP BEKLEYENLERRRR

AYIN 25 INDE CATLATMA İGNEMİ VURULDUM .. BUGUN IGNEDEN SONRAKİ 7. GUNUM.6 GUN SNRA KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM MERAK İLE BEKLİYORUM.ARA ARA KASIKLARIMDA AZ BIR AGRI OLUYOR BAZENDE SAG VE SOL YUMURTALIGIMDA SEYIRMELER. YANİ PIT PIT DİYE ATIYOR.IGNEDEN 12 GUN SONRA TAHLİLDE CIKIYORMUS SADECE.

canim bende catlatma ignesi vuruldum bugun 18.gunum bence hemen test yapma 20.gunde bile regl olan var. hayal kirikligı yasamani istemiyorum o yuzdn sabirla bekle tatlim

canim bende catlatma ignesi vuruldum bugun 18.gunum bence hemen test yapma 20.gunde bile regl olan var. hayal kirikligı yasamani istemiyorum o yuzdn sabirla bekle tatlim

Saol canım test yaptım 1.3 çıktı Dr bekleyelim dedi adetin daha gecikmedi iki gun var bekliyoruz bakalim

ben de 5 inde iğne vuruldum bekliyorum hiç ağrı akıntı yok ilk kez klomen tedavisine başladım bu ay bakalım ama iğne vurulduktan 36 sonra sonra ağrım oldu bir daha olmadı daha önce tedaviye başlayanlar bu normal mi böyle mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…