klomen+çatlatma iğnesi+kist

ozlemvetatlicadi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
267
58
318
39
Eskişehir
doktor kontrolünde klomen kullandım günde 2 şer olmak üzere,bittiğinde çatlatma iğnemi oldum,herşey iyi güzel.ADet günümü bekledim gelmedi,sevindim,ikindi gün oldu gelmedi,3. gün odlu gene gelmeyince soluğu doktorumda aldım,test yaptı kanda negatif,idrarda ben yapmıştım zaten o da negatifti,ultrasona baktı yumurtalarım çatlamamış,kist olmuş bu nedenle de adetim gecikmiş olabilirmiş,geçen ay 20 sinde ade olmuşsun bu ayın 20 sine kadar bekleyelim gene gel test yapalım dedi,ne testi dedim,hala gebe olabilme şansım varmı? var dedi,inanmadım daha önceki doktorumu aradım durumumu anlattım,öyle bi şansımın olmadığını adet söktürücü kulllanmamı yada adetim kendiliğinden gelmesini beklememi söyledi.Benim durumumda olan varmı,gebe olabilme şansım varmı hala adetim gelmedi,ben ümidimi kestim ağlamaktan yorgun düştüm hasta oldum,bebek beklerken kistlerim oldu,aynı durumda olan varmı?

ilk defa mı kullandınız bilmiyorum ama malesef doktor kontrolünde ilaç kullanarak hamile kalmaya çalışırken, büyümeyen, çatlamayan ve kiste dönüşen yumurtalarla karşılaşmanız çok doğal. benimde klomene rağmen büyümeyen, çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan çoook yumurtam oldu. doktorunuzun da dediği gibi ayın 20sini bekleyin hala adet olmadıysanız içiniz rahat etsin diye doktora gidip hamilelik testi yaptırın negatif ise doktordan adet söktürücü isteyeblirsiniz. umarım pozitiftir.

benim de klomen kullandığım ilk ay kistim oluştu ama ben çatlatma iğnesi kullanmamıştım.adetim de gecikmemeişti çok şükür.bir ay ara verdik kendiliğinden gitti.bu gibi durumlarla karşılaşanlar olabiliyor kendini üzme çözümü var.bence de biraz daha bekle gebelik testini yenile sonra kullanırsın adet söktürücüyü.doktorun sana bir ya da birkaç aylığına doğum kontrol hapı verebilir kistlerin yok olması için.geçmiş olsun.inşallah tekrar bunlara gerek kalmaz da güzel haber alırsın

bende malesef aynı şeyi yaşadım.11.gün 19mm 2 yumoşum vardı o gün çatlatma iğnesi oldum.12.gün çatlar dedi ama ben iğneden tam 18gün sonra regl oldum.yani geçen ayda 29g
ndü döngüm bu ayda aynı şekilde geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…