Ama demekki daha benden çok uzak çünkü daha kücücüklerNe insanlar var kuzum mesela 4 ay boyunca adet olmuyor 140. Gün yumurtlama oluyor bence en guvenlisi ovulasyon testi kuzum mesela benim bugün 12. Gün hala yok yumurtlama
Aynen öyle kuzum belkide 59. Gün ya da 60. Gün yumurtan çatlıyor. Klomen gelişimini hızlandırıyor normalde evet kuzum ama yine yumurtalama günü değişebiliyor. Ben gitti gidiyor üzerinden 50 li 100 TL ye aldım kuzum laboquick markasiAma demekki daha benden çok uzak çünkü daha kücücüklerBana doktorum dedi sen 60 günü buluyor bazen adet olman belki 60 günde bi catlıyor yumurtalıkların dedi demekki klomen süreyi kısaltıyor daha cabuk büyütüyor o yüzdenmi veriyor ki ? Bi deneyim yinede canım madem.. Bu ovulasyon testleri toplu satılıyormu canım yoksa tek tek mi almalımıyım ?
Tamam canımm yapayım bide ovulasyon testiyle bakayım. Teşekkür ederimAynen öyle kuzum belkide 59. Gün ya da 60. Gün yumurtan çatlıyor. Klomen gelişimini hızlandırıyor normalde evet kuzum ama yine yumurtalama günü değişebiliyor. Ben gitti gidiyor üzerinden 50 li 100 TL ye aldım kuzum laboquick markasi
Ne demek kuzum rica ederim, ben bugün birde Tefriciye başladım sende okuyabilirsin kuzumTamam canımm yapayım bide ovulasyon testiyle bakayım. Teşekkür ederim
Merhaba bugün 14. Gün bu şekilde çıktı yaklaşmış oluyorum değil mi? Tereddüt de kaldımEvet, adet başlama gününden sayıp belirliyosunuz genelde 14. gün gibi oluyor yumurtlama günü
Evet, olmuş geliyo yumurtaMerhaba bugün 14. Gün bu şekilde çıktı yaklaşmış oluyorum değil mi? Tereddüt de kaldım
Merhaba bugün 14. Gün bu şekilde çıktı yaklaşmış oluyorum değil mi? Tereddüt de kaldım 
Merhaba klomen kullandım bu ay ama çok ikilemde kaldım. Attığım resmin akşamına yani dün aksam bir test daha yaptım pik gibiydi bugün öğlen normal testini yaptım pike yaklaşmış gibi şimdi yine meraktan catlayarak yaptım bu da silik anlam veremedimEvet, olmuş geliyo yumurtaTedavide miydiniz?
Dünle bugün arası yumurtlama günün olabilir o zaman peak e yaklaşmış gibi diyosun çünküMerhaba klomen kullandım bu ay ama çok ikilemde kaldım. Attığım resmin akşamına yani dün aksam bir test daha yaptım pik gibiydi bugün öğlen normal testini yaptım pike yaklaşmış gibi şimdi yine meraktan catlayarak yaptım bu da silik anlam veremedim
15. Günde baya bi belirgin o gün yumurta günün gibi görünüyorDünle bugün arası yumurtlama günün olabilir o zaman peak e yaklaşmış gibi diyosun çünkü
Bilmiyorum resimde de öyle gözüküyor sanki dün pik oldu ve çatladı bilemiyorum ki yaDünle bugün arası yumurtlama günün olabilir o zaman peak e yaklaşmış gibi diyosun çünkü
Her durumda o 24 saat vakti iyi değerlendirinBilmiyorum resimde de öyle gözüküyor sanki dün pik oldu ve çatladı bilemiyorum ki yailk defa kullanıyorum kafam o yüzden çok karışık bakalım sıliklesirse çatlamış demektir zaten
Aynen kuzum hayırlı haberler alalım insallahHer durumda o 24 saat vakti iyi değerlendirin
İnşaallah canım ben de 16 Aralık Çarşamba günü aşılandım yineAynen kuzum hayırlı haberler alalım insallah
Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız bu ayİnşaallah canım ben de 16 Aralık Çarşamba günü aşılandım yine
Aman nolur çık hemen o moddan her şeyimizin başı o psikoloji biliyosun.Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız bu ayBugün çok değişik hissediyorum kendimi çözemedim, umutsuz yorgun halsiz
Ah kuzum bilmiyorum günde ful kendimi Rabbimin isimlerine yönetiyorum zikir çekiyorum ismi azam okuyorum ancsk öyle vakti geçirip değerlendiriyorum Rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın inşallahAman nolur çık hemen o moddan her şeyimizin başı o psikoloji biliyosun.
Ben de tam tersi her şey yolunda ve normalmiş gibiyim , her ay aşılanıp(4. aşılamamız bu)
adet gününü bekleme stresi çekmekten daral geldiğinden olsa gerek ben de bilemedim ki
1.5 yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz kuzum, ama benim hormonlar çok sıkıntılıydı şükür onları bir sskilde yola koyduk ama doktor beklemeyin dediÂminnnnnnnn, inşaallah..
Ne zamandır bebek için uğraşların?
Bizim de aynı 1,5 yıl evlilik, bedensel sıkıntı yok diyolar, bende yaş 36 o yüzden bu tedavi işlerine giriştik1.5 yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz kuzum, ama benim hormonlar çok sıkıntılıydı şükür onları bir sskilde yola koyduk ama doktor beklemeyin dedi
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah ben 23 yaşındayım henüz fakat yumurta rezervine azalma olduğu için doktor fazla beklemeyin dediBizim de aynı 1,5 yıl evlilik, bedensel sıkıntı yok diyolar, bende yaş 36 o yüzden bu tedavi işlerine giriştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?