klomen bebein cinsiyetini etkiliyor!

bende gonapheneyle hamile kalmıştım benim oğlum var sonuçta eşdeğer ilaç alakası yok bence

klomen yumurta geliştirmek için kullanılıyor .cinsiyeti belirleyen erkektir yani spermdeki kromozomlar cinsiyeti belirler.yumurtanın kalitesini artırmak için klomen veriliyor.erkeklerde kullanılıyomu bilmiyorum ama kullanılsa bile sperm kalitesini artırmak için kullanılır diye düşünüyorum yinede cinsiyete etki etmez bence.

arkadaslar bende duymustu,cevremde klomen kullanan bircok arkadaslar var onlarinkide kiz
3 ay once yumurtlama gununde bir arkadas iliskiye girdi ve klomen kullandi.hamile kaldi bakalim bebegin cinsiyeti ne olucak
onlarda erkek istiyordu
ama klomende sanirim yumurtlama tarihi degisiyor bu yuzdende kiz olma ihtimali olabilir
eger yumurtlamadan once iliski olursa buyuk ihtimalle kiz
ama arkadasim ovulasyon testiyle iliskiye girdi
yumurtlama gunu cift cizgi vardi, yumurtlamadan sonrada hatta cift cizgi gordu
sanirim fazladan yumurtladi

üc kızımda klomen kullanmadan oldu bencede sacma hatta ben bu tür ilacları bile kullanırken hamile kalamadım laelaelaelaelae hepzi kaza ile oldu diyorum yıllarca yumurta takibi yapmıs biri olarak

tamamen saçma bir duyum duyumlarla hareket etmeyin arkadaşlar bilimsel bir gerçeklik varmı yok.. boşverin böyle şeyleri.. hem erkek kız ne fark eder sağlıklı olması daha önemli değilmi??

Çok saçma buldum. Bende klomen kullanmıştım ve bebeğim erkek. Zaten bebeğin cinsiyetini erkek spermi belirler yani kadının ne kullandığı önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…