G Glsmk Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2019 38 16 8 38 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #1 Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım
A AyseLalem Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2019 373 175 18 18 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #2 Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Gebe degilsen yapar bnmde 3 gun gecmisti
Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Gebe degilsen yapar bnmde 3 gun gecmisti
Ffbaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2019 887 1.052 113 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #3 Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Benimde 4 gun gecikme.yapmisti
Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Benimde 4 gun gecikme.yapmisti
S Sareplt Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 7 0 36 27 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #4 Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Bende bu ay kullandım bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım siz de herhangi bi lekelenme falan oldumu
Glsmk .!.: Merhaba bu ay kulemen kullandım adet 4 gün gecikti klomen adet gecikmesi yaparmı lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Bende bu ay kullandım bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım siz de herhangi bi lekelenme falan oldumu
G Glsmk Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2019 38 16 8 38 22 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #5 Evet ben dört gün gecikmeli oldum bu ay yine başladım klomene ama bu ay çatlama iğnesi olacak
S Sareplt Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 7 0 36 27 22 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #6 Glsmk .!.: Evet ben dört gün gecikmeli oldum bu ay yine başladım klomene ama bu ay çatlama iğnesi olacak Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi başladınız yoksa doktor kontrolünde mi
Glsmk .!.: Evet ben dört gün gecikmeli oldum bu ay yine başladım klomene ama bu ay çatlama iğnesi olacak Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi başladınız yoksa doktor kontrolünde mi
G Glsmk Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2019 38 16 8 38 22 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #7 Doktor kontrolünde 2 ayım bu ay doktor kontrole dışında kullanılmaz tehlikeli ilaç
S Sareplt Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 7 0 36 27 22 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Glsmk #8 Glsmk .!.: Doktor kontrolünde 2 ayım bu ay doktor kontrole dışında kullanılmaz tehlikeli ilaç Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bu ay adet olmadım gecikme yaptı diye düşünüyorum tekrar gel dozunu artiŕıcam dedi ama henüz adet olamadığım için gidemedim
Glsmk .!.: Doktor kontrolünde 2 ayım bu ay doktor kontrole dışında kullanılmaz tehlikeli ilaç Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bu ay adet olmadım gecikme yaptı diye düşünüyorum tekrar gel dozunu artiŕıcam dedi ama henüz adet olamadığım için gidemedim