Klitoriste alerji

ssssssaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
141
31
24
Hanımlar merhaba ben mantar enfeksiyonu sık geçirdikten sonra maalesef cildim de çok hassaslaştı. Pedler klitorisimde alerjiye sebep oluyor, genital bölgemi eldivenle alıyodum fakat son 2 keredir aldıktan sonra da tahriş yaşamaya başladım. Sadece klitoris tahriş oluyor, kızarıyor batıyor. Başına gelen var mı :KK43:

Ben daha önce lazer epilasyon olduğum için kıllarım çok az çıkıyo çıkanları da eldivenle çekerek alıyorum kolayca 4-5 haftada bir :) siz hiç duymadınız mı
Duymamıştım da hassasiyetin var belli ki neden onu kullanmaya devam ediyorsun ki? Başka yöntemleri tercih et bence. Ped kullanımını da mümkün olduğunca azaltmalısın.

Bir yıldır adet sonrası genital egzama yaşıyorum
Normalde de cildimde egzema vardı
pul pul oluyor resmen
Kızarıklık ve acı yaşıyorum
Egzama kremi kullaniyorum bunun için

Duymamıştım da hassasiyetin var belli ki neden onu kullanmaya devam ediyorsun ki? Başka yöntemleri tercih et bence. Ped kullanımını da mümkün olduğunca azaltmalısın.
Sadece pede vardı bu sonradan oluştu maalesef, mecburen bunu da bırakacağım gerçekten hassas tenliler için hayat çok zor

Bir yıldır adet sonrası genital egzama yaşıyorum
Normalde de cildimde egzema vardı
pul pul oluyor resmen
Kızarıklık ve acı yaşıyorum
Egzama kremi kullaniyorum bunun için
Çok geçmiş olsun. Benimkinin egzama olduğunu sanmıyorum ama belki kremleri iyi gelebilir

Çok geçmiş olsun. Benimkinin egzama olduğunu sanmıyorum ama belki kremleri iyi gelebilir
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Cildiyeye gidebilir siniz
Alerji ve kızarıklik için olan kremler rahatlatır biraz
benim de ped 'e alerjim var tek bir marka kullaniyordum bu aralar o da alerji yapıyor

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
Cildiyeye gidebilir siniz
Alerji ve kızarıklik için olan kremler rahatlatır biraz
benim de ped 'e alerjim var tek bir marka kullaniyordum bu aralar o da alerji yapıyor
Bu zamana kadar hiç alerji olmazdım, bir sene önce ağır ve tekrarlayan mantar enfeksiyonlarından sonra böyle oldum ben de maalesef. Benim de bu aralar kullandığım sorun yaşamadığım marka da alerji yapmaya başladı

X