- 9 Mayıs 2016
- 132
- 52
- 18
- 31
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin klitoristen geliyor bana da çok tuhaf gelmişti şaşkınlıktan gözlerim doldu çok korktum. Önce karbonatlı suyla yıkadım her lavabodan sonra. Daha sonra doktora gittin krem kullandım geçti gibi kaşımtım oldukça krem sürüyorum. İyi geliyorKlitorisin neresinden nasıl geliyor ya ? Çok ilginç. O şeyler bende de oluyor ama dudakların içinde oluyor.Kaşıntı da oluyor.
Bildiğin klitoristen geliyor bana da çok tuhaf gelmişti şaşkınlıktan gözlerim doldu çok korktum. Önce karbonatlı suyla yıkadım her lavabodan sonra. Daha sonra doktora gittin krem kullandım geçti gibi kaşımtım oldukça krem sürüyorum. İyi geliyor
Arkadasim oyle sey olur mu hic ? Idrar kanali mesaneye baglidir, vajinanin yolu baska. O rahime gidiyor. Bence sen yanlis degerlendiriyor olabilirsin. Buna neden taktin ki bu kadar? Ne sikayetin var mesela seni rahatsiz eden?Araştırdımda klitoris değilmiş skene bezi ve idrar deliğimiş ben onuda klitoris sanıyordum çok yakınlar . Ordan akıntı geliyor ve bir sorun daha farkettim idrarım sadece idrar deliğinden değil vajinadan da geliyor. Afedersiniz idrarım iki yerden birden akıyor. Neden olabilir. Korkmaya başladım![]()
Arkadasim oyle sey olur mu hic ? Idrar kanali mesaneye baglidir, vajinanin yolu baska. O rahime gidiyor. Bence sen yanlis degerlendiriyor olabilirsin. Buna neden taktin ki bu kadar? Ne sikayetin var mesela seni rahatsiz eden?
Çok şaşırdım gerçekten. Ama bence doktora gidin. Gerçi belki bir sakıncası da yoktur. Beyaz süt kesiği gibi akıntı için genelde mantar enfeksiyonu derler. Bir doktora görünün bence arkadaşım.Beyaz süt kesiği gibi akıntı oluyor biraz skene bezi kısmından. Vajinadan da idrar gelme durumuna Vezikovajinal fistül deniliyormuş. İdrar kesesiyle vajina arasında bağlantı olunca oluyormuş. Umarım yanlış değerlendiriyorumdur![]()
Çok şaşırdım gerçekten. Ama bence doktora gidin. Gerçi belki bir sakıncası da yoktur. Beyaz süt kesiği gibi akıntı için genelde mantar enfeksiyonu derler. Bir doktora görünün bence arkadaşım.
SağolunGecmis olsun
Beyaz, süt kesiği gibi, koyu kıvamlıNasil bir akinti var