• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları klima ve sigara YARDIM lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayazarzu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
15
0
16
İzmir
merhabalar
arkadaşlar bebeğim 18 mayıs 2012 doğumlu evim aşırı sıcak çatı katı klimayı çalıştırıyorum başka odada oturuyoruz bebişimle zararı olmaz belki ama klimayla aynı odada oturan varmı
birde hamileliğim öncesi sigara kullanıyordum öğrendikten sonra 2 ay içmedim sonra 2 tane içtim hep ve suanda emziriyorum ama hala 2 tane içiyorum bebeğime zararı olcak diye vicdan azabından ölüyorum ama bırakamıyorum 3 üncüyüde içmiyorum aynı durumları yaşayan var mı?

merhaba arzu benim yiğenim 3 aylık bugün doktora götürmüş ablam bronşit varmış tozlu ortamda durmiycak tozları ıslak mendil veya duru su ile alıcaksınız demiş.
ablamda rahatsızlığının klimayla alakalı olup olmadığını sormuş çünkü onlarında hep klima açık açmazlarsa bebiş isilik çıkartıyo.doktor klimanın bebeğe hiç bir zararı olmaz altına ve tam karşısına yatırmadığınız sürece.hastalanmasında bi etkisi yok demiş klimanın tek zararı mikropları çoğaltıyomuş.

sigara ile ilgili bi bilgim yok.

sağol canım bende dr sormuştum ama aynen senin söylediğini söyledi ama yine yaşayanlardan duyup uygulamak daha rahatlatıcı

Back