• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klik'in evi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi klik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

klik

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.106
1
641
43
İstanbul
arkadaşlar ben eski üyelerden rukpe.bu ismim silinmeden önce evimin bir kısmını vermiştim.ama şimdi tamamını koymak istedim.aslında bu ev kayınvalidemin 27 senedir oturduğu kendi evi ama biz evlenince bu evi bize bıraktı ve kendi kiraya taşındı.ev küçük ama çok şükür kendi evimiz.banyo ve mutfağında yaptırılması lazım ama şu an yeni evli olduğumuz için borcumuz çok var,allah nasip ederse 8-9 ay içinde borcumuz bitecek ve banyo ile mutfağı yaptıracağız.inşallah o zaman buraya yeni hallerinide koyarım. burası oturma odam
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/2638.jpg[/url][/IMG]

2646.jpg
[/url][/IMG]
burası salonum
2653.jpg
[/url][/IMG]
2658.jpg
[/url][/IMG]
2662.jpg
[/url][/IMG]
2666.jpg
[/url][/IMG]
2668.jpg
[/url][/IMG]

yatak odam
2674.jpg
[/url][/IMG]
2676.jpg
[/url][/IMG]

2707.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
2850.jpg
[/url][/IMG]
Banyom
2860.jpg
[/url][/IMG]
2863.jpg
[/url][/IMG]
2871.jpg
[/url][/IMG]
mutfağım
2874.jpg
[/url][/IMG]
2877.jpg
[/url][/IMG]
hol
2882.jpg
[/url][/IMG]
2887.jpg
[/url][/IMG]
2892.jpg
[/url][/IMG]
arkadaşlar her türlü fikre açığım.banyo ve mutfağımıda yaptırana kadar idarelik ne gibi değişiklikler yapabilirim fikir veren olursa sevinirim.

Özellikle salonunuz çok şık. Siyah beyaz kombinasyonu yavaş yavaş aklımı çelmeye başladı benim de. Huzurla, sağlıkla , mutlulukla oturun inşlllh.

güle güle kullan canım cok güzelmiş evinde mobilyalarında a.s.

güle güle otur olsun kendı evın dedğin gibi daha sonrakı aylarda yaptırırsın eksik bitmez.

cnm evin gayet hos.gule gule mutlulukla oturun.ne de olsa kendı evınız herseyı zamanı gelınce kendı ıstedıgın gıbı yaptırırsın.hiç takılma cnm.sadece ufak elestırım olucak sankı salonundakı halıyı yere duz bı sekılde sersen daha ıyı olur gıbı geldı.yıne de sen bılırsın tatlım.mutluluklar...a.s.

Allah agiz tadiyla oturtsun canim..evin cok guzel..eksikler zaten hic bitmez, her sey zamanla olur..onemli olan huzur..

cnm evin gayet hos.gule gule mutlulukla oturun.ne de olsa kendı evınız herseyı zamanı gelınce kendı ıstedıgın gıbı yaptırırsın.hiç takılma cnm.sadece ufak elestırım olucak sankı salonundakı halıyı yere duz bı sekılde sersen daha ıyı olur gıbı geldı.yıne de sen bılırsın tatlım.mutluluklar...a.s.

yorumunuz için çok teşekür ederim.bende halımı düz kullanmak istemiştim ama boyu uzun geldi maalesef.bir küçüğünü alsaydık bu seferde eni dar olucaktı.bizde odaya sığdırmak için çapraz koymak durumunda kaldık.

ayyy bayıldım eve tertemiz düzenli missssss gibi allah sağlıkla oturmayı nasip etsin...banyoyal mutfak konusunda haklısın canım eski amaaaaannnnn tek kusur da o olsun canım boşver zamanı gelince en zevklisinden yaptıracağına mobilyalarını gördükten sonra kanaat getirdim:D

Canım fayanslarını sil bastan yapabilirsin.. banyoya mavimsi bir fayans düşünebilirsin.. mutfagın fayanslarınıda yeniden yaptırabilirsin.. onun dısında girişte değişiklik yapabilirsin..
onun dısında evin eski olmasına ragmen sen güzelleştirmişsin ..:)
güle güle otur inşallah.. yatak odana bayıldım tam istedigim gibi.. nerden aldıgını sorsam canım?

ayyy bayıldım eve tertemiz düzenli missssss gibi allah sağlıkla oturmayı nasip etsin...banyoyal mutfak konusunda haklısın canım eski amaaaaannnnn tek kusur da o olsun canım boşver zamanı gelince en zevklisinden yaptıracağına mobilyalarını gördükten sonra kanaat getirdim:D

güzel sözleriniz için çok teşekür ederim.allah hepimize yuvamızda huzurla oturmayı nasip etsin.

Canım fayanslarını sil bastan yapabilirsin.. banyoya mavimsi bir fayans düşünebilirsin.. mutfagın fayanslarınıda yeniden yaptırabilirsin.. onun dısında girişte değişiklik yapabilirsin..
onun dısında evin eski olmasına ragmen sen güzelleştirmişsin ..:)
güle güle otur inşallah.. yatak odana bayıldım tam istedigim gibi.. nerden aldıgını sorsam canım?

sağolasınız,inşallah borçlarımız hafiflesin de biraz, mutfak ve banyoyu yaptıracağız.
salon ve yatak odası mobilyalarımı maskodan aldım.

güle güle otur ağız tadıyla....herşey güzel ve pırıl pırıl...zamanla istediğin şeyler olur umarım...mutluluklar...

güle güle otur canım..

huzur versin Rabbim herşeyden önce..

ben holdeki halını çok beğendim..

ama nacizane bir fikrim var..

holde o halı haricindeki tüm paspasları kaldır bence..

birde portmantonun önündeki ufak yolluğuda kaldır derim..

bence daha hoş olur ..

Back
X