- 4 Eylül 2022
- 16
- 1
- 28
Beni ekler misinizMerhaba klebsiella vajinada benim de gidiyorum mantar yok diyor bizim grubumuz var kadınlar grubu sizin gibi bizim gibi hasta olanlar var isterseniz ekleyebilirim sizede ayrıca yoğurt felan çok tüketiyorum ama bu bakteriden kurtulamadım antibiyotik olarak ne kullandınız
Hangi marka kullanıyorsunuz resim atabilirmisinizBende de geçmeyen klebsiella var ve şuan hamileyim. İlaçlar anlık geçiriyor sonra tekrarlıyor napcam bilmiyorum. Ama kaşıntıdan NİOLİ yağı ile kurtuldum. Hala da dua ediyorum öğreten eczacıya. Çamaşırınıza günde 1 damla damlatın ne mantar kalıyo ne kaşıntı
Hangisi denk gelirse onu alıyorum, eczanede de var trendyolda da. Biolife şuan kullandığımHangi marka kullanıyorsunuz resim atabilirmisiniz
Hangi marka kullanıyorsunuz resim atabilirmisinBende de geçmeyen klebsiella var ve şuan hamileyim. İlaçlar anlık geçiriyor sonra tekrarlıyor napcam bilmiyorum. Ama kaşıntıdan NİOLİ yağı ile kurtuldum. Hala da dua ediyorum öğreten eczacıya. Çamaşırınıza günde 1 damla damlatın ne mantar kalıyo ne kaşıntı
Anladım teşekkür ediyorum günde 1 defa mi kullanıyorsunuzHangisi denk gelirse onu alıyorum, eczanede de var trendyolda da. Biolife şuan kullandığım
Günde 1 diyorlar ama çok dayanamazsam 2 kullandığım da oldu. Sadece uzun süre kullanımda biraz yakıyoHangi marka kullanıyorsunuz resim atabilirmisin
Anladım teşekkür ediyorum günde 1 defa mi kullanıyorsunuz
Peki kaç günde kaşıntınız bittiGünde 1 diyorlar ama çok dayanamazsam 2 kullandığım da oldu. Sadece uzun süre kullanımda biraz yakıyo
Tam gününü hatırlamıyorum ama uzun süre aksatmadan kullandım. Tamamen geçtiğinde bıraktım ama ara sıra hafif kaşınsa bile hemen damlatıyorum. İdrar yolu enfeksiyonuna da iyi geliyor ama onun için cranberry kapsülle birlikte kullanmak lazımPeki kaç günde kaşıntınız bitti
Anladım ben kursa süre kullandım o zaman devam edeyim fayda etmedi sandımTam gününü hatırlamıyorum ama uzun süre aksatmadan kullandım. Tamamen geçtiğinde bıraktım ama ara sıra hafif kaşınsa bile hemen damlatıyorum. İdrar yolu enfeksiyonuna da iyi geliyor ama onun için cranberry kapsülle birlikte kullanmak lazım
İdrar yolu için 2 ay düzenli kullanın diyolar siz bırakmayın devam edinAnladım ben kursa süre kullandım o zaman devam edeyim fayda etmedi sandım
Peki adetlyken kullanılır mıİdrar yolu için 2 ay düzenli kullanın diyolar siz bırakmayın devam edin
Çok kaşınırsa pede damlatıyodum bazenPeki adetlyken kullanılır mı
Aaa anladım tamam bende yatacağım teşekkür ederimÇok kaşınırsa pede damlatıyodum bazen
Merhabalar sizde ureaplazma ureacyleum mu cikti? Kurtuldunuz mu ureaplazmadan?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama üroplazmada yapıyormuş kaşıntı yanma
Merhaba grup hala duruyor muMerhaba klebsiella vajinada benim de gidiyorum mantar yok diyor bizim grubumuz var kadınlar grubu sizin gibi bizim gibi hasta olanlar var isterseniz ekleyebilirim sizede ayrıca yoğurt felan çok tüketiyorum ama bu bakteriden kurtulamadım antibiyotik olarak ne kullandınız
EvetMerhaba grup hala duruyor mu
Hanımlar merhaba, mesajınızı okudum ,bende çok çektim mantardan ,hamile kalmak amaçlı (arı sütü -bal-polen-propolis karışımı) yaptırmıştım düzenli 2 ay hergün bi kaşık yedim ,, 1 yemek kaşığı da alıç sirkesini suya koydum içtim ,benim bu sayede geçti bi dahada tekrarlamadı,,bu ballı karışım tam bi şifa ,bağışıklık toparladığı için faydalı bakterileri de artırıyo bağırsakta ,deneyin mutlaka, ondan öncesinde şekeri çıkarmıştım yine fayda etmemişti,antibiyotikler,kremler. Hiç fayda etmemişti. Her ay her hafta başı kaşınırdım ,şimdü yine istesem tatlı yiyprum sorun olmuyor
Ben kurtuldum en son bactrim kullandım ama malesef şimdide orada egzama hortladı kalıntıdan öleceğim ne yapsam olmadıHerkese geçmiş olsun. Kurtulabildiniz mi bu illetten? Ben de 1 aydır çekiyorum ve psikolojim bitik.
Çok geçmiş olsun. Borik asit kullanmadınız mı?Ben kurtuldum en son bactrim kullandım ama malesef şimdide orada egzama hortladı kalıntıdan öleceğim ne yapsam olmadı