Sivilceli Ciltler Klcal damar atlamas?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zuzuhum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
43
-1
kızlar 1 seneye yakın burnumda kılcal damar çatlaması olmuş durumda küçük bişi ama sinir bozuyo kızarıklık var sanki sivilceymiş gibi ama değil bu konuda bi fikri olan bundan kurtulmamın bi yolunu bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirmm..

walla benim tam sağ gözümün altında war onu kapatmaktan bıktım.. doktora gittim. lazer dedi.
ve lazerlede tam sonuç alınmıyor malesef rengi açılıyor :sinifsinif:
çok araştırdım ama tek sonuç lazer.. krem falan işe yaramıyor.. mafoldumben

valla aynı sorun bendede var sağ gözümün altında ve burnumun üstünde küçük ama sinir bozmaktan başka bişey yapmıor

lazer hiç düşünmedim..kremi yok bildiğim kadarıyla çok sorun etmediğim için dışarı çıkarken kapatıcı sürüorum

kızlar bu kılcal damar çatlaması dediğiniz ben gibi ama kırmızı olan şeyler mi??

off yaa tamda burnumun üstünde çok komk duruyo ben görnce herkes o burnundaki sivilce hala duruomu ya diip gülmeye baslıolar:):) bıktım her defasında açıklama yapmaktan

arkadaşlar benimde tam burnumun ucunda ve sağ gözümün altında var.. dudak üstünde de var ama o okara rahatsız etmiyor..lazer uygulaması hakkında bilgi bulamadım
bu konuda yardımcı olacak biri var mı?
uygulayan ya da çevresinde uygulatan biri?

sonucu ve fiyatları hakkında bilgi lütfennn

konu baya eskiymiş gerçi ama bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok iyi olur. nefret ediyorum bu noktalardan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…