- 2 Haziran 2012
- 2.443
- 6.202
-
- Konu Sahibi eggplantlover
Çok testeşekkür ederim. :)Cok begendim zevkinizi, huzurla oturun
Koltuklar ikea'dan. Kırlentlerin bir kısmı H&M home gerisi ikea. Mobilya firmalarından daha uygun fiyatlara geliyor. Ayrıca kılıfları çıkarıp yikayabiliyorum. Büyük kolaylık.Ya ne güzel bir ev bu böyle, oturma odanızdaki koltuklara bayıldım
Evdeki tüm ahsapları ham olarak orman ürünleri satan yerden alip zımpara cila yaptırdım. Uzerine lavaboyu kendimiz monte ettik. Salondaki sehpanın da ayaklarını biz monte ettik. Ve inanılmaz fiyatlara aldık ham oldugu icin.Ben banyodaki rafı merak ettim nerden aldınız
Cok pardon raf dediğinizi yanlis anladim sanirim. Katlı rafı ikea'dan aldim.Ben banyodaki rafı merak ettim nerden aldınız
TeşekkürlerMuhteşemm
Orman ürünleri mi. Harikasınız.Evdeki tüm ahsapları ham olarak orman ürünleri satan yerden alip zımpara cila yaptırdım. Uzerine lavaboyu kendimiz monte ettik. Salondaki sehpanın da ayaklarını biz monte ettik. Ve inanılmaz fiyatlara aldık ham oldugu icin.
Teşekkürler :) Kereste, kütük vb ağaç ürünleri satan yerlerde bulunabiliyor bu tarz ürünler ham olarak. Sonra zımpara ve tik yağı uygulayınca alın size doğal masa, sehpa :)Orman ürünleri mi. Harikasınız.
Aynen katiliyorumİkeanin degdigi heryer guzellesiyor:)
Teşekkürler öncelikle.O lambalar takılırken evde değildim malesef. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bir tık daha uzayabilirdi. Ortalanması da tam istediğim gibi olmadı ama nazar boncuğu olsun o da napalım :)Eviniz çok güzel sadece lambalar çok yukarıdan takılmış
bar masasındaki lambaları biraz daha uzartırsanız daha hoş gözükecektir.
Çok teşekkür ederimeviniz çok güzel, güle güle oturun