Klasik uzak mesafe ilişkisi sıkıntısı...

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
Merhabalar...
İlk konum burada da yeniyim zaten. Benim sorunum uzak mesafe olan ilişkimizin şimdilik bir sıkıntı olmuyor gözüks ebile bana göre bir ilişkiye benzememesi.
Ankarada öğrenciyim, erkek arkadaşım başka bir şehirde çalışıyor,mühendis. Ben de ailemle yaşıyorum bu arada. Dışarı çıkmam sıkıntı olmasa da şehir dışına gitmek konusunda izin alırken sıkıntı yaşayabiliyorum. Sevgilim de izin alma konusunda problemler yaşıyor ve biz 2-3 ayda bir kere anca görüşebiliyoruz o da çok aceleyle heyecanla oluyor hiçbir şey anlamıyorum denebilir. Gün içerisinde de fazla konuşamıyoruz genelde işler yoğun diyor gece de uyuyup kalıyor ya da okul varken ben yorgun düşüyorum. Anlıyorum ki yollarımızı kesiştiremiyoruz.. Ama ayrılmak da istemiyorum. Ne yapabiliriz ? Ne yapmalıyım ? Bu ilişkinin oluru olmaz mı, yol yakınken dönmek mi lazım? Bu arada benimle evlenmek istediğini aradığı insan olduğumu söylüyor bu konu hakkında planları var filan. Ama kafam karışık şu genç yaşımda uzaktaki birini bekleyerek gençliğimi mi tüketiyorum sizce ? Seviyorum ama kafam karışık şu son dönemlerde kısaca.

Okula da daha 2 yıl var canım ya inşallah uzamaz bölümüm de zor zaten.. Bir de bitince de ne yapacağım sorunlu onun yanına gitsem nasıl çevre edineceğim de iş bulacağım o da buraya gelmek istemiyor ama o vakte bir çaresini buluruz herhalde inşallah:110:

önceliğin okulun olsun, uzaktan ilişki yürütme zordur ama ımkansız degıldır ama yanında olması gıbı de olmaz, telde konus konus nereye kadar????
hem o kadar sevıyorsa evlenme planları varsa ankarada buyuk sehır ıs bulabılır dıye dusunuyorum, neden ankaraya gelmıyor kı? bence ankara cok guzel bır sehır kı ben 8 yılımı orada gecırdım hala da cok ozlerım....

önceliğin okulun olsun, uzaktan ilişki yürütme zordur ama ımkansız degıldır ama yanında olması gıbı de olmaz, telde konus konus nereye kadar????
hem o kadar sevıyorsa evlenme planları varsa ankarada buyuk sehır ıs bulabılır dıye dusunuyorum, neden ankaraya gelmıyor kı? bence ankara cok guzel bır sehır kı ben 8 yılımı orada gecırdım hala da cok ozlerım....

Hani normalde modern bir insandır da bu konuda elin alıyorsak benim memleketimde yaşasın kafasında. O konu da ayrı bir sıkıntı şahsen ben pek sıcak bakmıyorum oraya.

Sizinle görüşmek için ailesinden izin alamayan adam mi Modernmis:KK70:ayrıca bu adam mühendis ve çalışıyor hadi öğrenci olsa anlarım da koskoca adam ne izniymis bu
bu sizi evlenince ailesiyle de oturtturur
uzak mesafe ilişkisi pek olabilir gibi gelmiyor bana
sadece telefondan bir insanı nasıl taniyabilirsin ki

Herkesin dediği gibi okul tabi ki öncelikli. Ama uzak mesafe ilişkisi herzaman imkansız değildir. Tecrübeyle sabit. Ben izmir eşim ankaradaydı bi şekilde (sevgi de olunca) yürüttük :) Şimdi de evliyiz.

Ben de uzaktan ilişki yürütüyorum 1.5 senedir. Zorlukları tarif edilemez cidden. Ama çok seviyorum ve bu yüzden zorlukları birlikte aşmak için uğraşıyoruz. Birlikte sabrediyoruz. Sen de hem kendi sevgine hem de onun sevgisine güveniyorsan, ve de seninle gelecek düşündüğüne eminsen kaybetme derim. Ha zor olacak evet ama sonrasını düşün.

Ya gençsin güzelsin sevgilinle elele tutuşup gezemiyorsan sevgili olmanın ne manası var ki?

Bir de evlenince nerede yaşayacaksınız sıkıntısı varmış. Bence bu güzel günleri harcama.

Sizinle görüşmek için ailesinden izin alamayan adam mi Modernmis:KK70:ayrıca bu adam mühendis ve çalışıyor hadi öğrenci olsa anlarım da koskoca adam ne izniymis bu

Ailesinden izin almıyor işinden izin alamıyor o konuda sıkıntı oluyor. Evet tanımak zor ama yanındaki insanı da tanımak zor iyi insana gelmek şans meselesi biraz yoksa uzak yakın diye ayırt etmemek gerekiyor tanıma mevzusunda. Dip dibe geçen ilişkilerim de oldu yıllar sonra ne pisliklerini gördüm. O dürüstlük kişide bitiyor kendi gibi davranır tanıtırsa ne ala.

Okuldan yakışıklı bi sevgilim olsun yanyana gezeyim tozayım üniversite hayatının tadını çıkarayım diyorsan içinden geleni yap derim her şeyi vaktinde ve tadında yaşayacaksın ki evlendiğin zaman gözün arkada kalmasın dilediğin her şeyi yapmış ol ki sağlam temelli bi evliliğin olsun bunu sadece ilişki açısından söyledim atıyorum yurtdışı hayalin varsa gerçekleştir 2 ayda gördüğün birine göre hayatını şekillendirme yani anlatabildim mi

İzin alamiyor dedigi is yerinden izin anladigim kadsriyla

Bu konularda düşüncem net. Arada gerçek bir aşk sevgi varsa, kilometrelerin hiç bir önemi yoktur. Kavuşulacak günü beklemek bile o ilişkiyi sürdürmek için yeterlidir. Uzak ilişkide tereddüte düşülmesi gereken tek şey olduğunu düşünüyorum.O da uzakta olduğundan kıskançlıklarıyla hayatı zindan eden sevgili modeli. Adam hem yanımda yok hem burnumdan getirip herşeye karışıp hiç bir şeye izin vermeyerek beni kısıtlamaya çabalıyor ne hayat var ne ilişki dediğiniz an evet,uzak ilişki bitirilir. Ama böyle bir sorun yoksa, baska bir meselede yoktur. BENCE.

Çok haklısın. Ben yol yakınken bitir diyeceğim. Tabi sevgin ne derece güçlü bilemiyorum. Benim düşünceme göre gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Ha bir süreliğine uzağa gitmiştir falan onun için demiyorum ama sonucu pek net olmayan bir şey için gençliğimi tüketmek istemezdim ben. Zamanında başıma geldi, tüketmedim de yani.

X