- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
- Konu Sahibi Cross Gene
24 yaşına kadar uzayabilirsin, bol kalsiyum işini görür. Ben 172yim sütü çok severim kamu spotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cen sene 1.63 tum ve 1 cm uzadim. Bu sene gecen ay 2 cm daha uzadm inanamatp eczaneye gittm suan 1.66 - 1.67 ve oturan b
Boyuma bağlamadım hatta dün boyumu ölçesiye kadar boy takıntım da yoktu. Ancak dün ölçtüm ve diğerlerinin boyu aklıma geldi. Sonra sıralar ve eskiden benden kısa olan birinin ''Sen geçen sene benden uzundun, bu çok tuhaf.'' demesiyle, boyla ilgili sorunlar ve bazı önyargılı erkeklerin yaptığı ''1.63 en iyisi.'' ''1.70'den kısa kızları hemen listemden eliyorum'' tarzı yorumları beni daha da umutsuzlaştırdı..Ben sende şunu gözlemledim kızların seni aralarına almamasını sosyal olarak pek etkin ollmamayı boyuna bağlıyosun ve baya kabullenmişsin,bununla hiçbir alakası yok canım,öyle düşünme.
Canım onlar kimi eliyomuş ya,o zihniyete insandan cacık olmaz zaten.Ben sana acı gerçekleri söyleyeceğim,boyunu en fazla 5-6 cm yukarı çekersin sporla çünkü ailenin de boyu kısaymış.Artık bunun da pek önemi yok,türkiyenin ortalaması kaç ki zaten? Her türlü ayakkabının topuklusu var artık,onları kullanırsın.Dezavantajı olduğu kadar avantajı da var arkadaşlarında dediği gibi,genç gösterirsin,çok kolay kıyafet ve ayakkabı bulursun vs..Uzundan hoşlanan da varminyondan da,kim adamsız kalmış şu dünyada gerçektn takılacak sey değil.Senyine sağlığın için basketbol falan oyna ama çok da uzayacagım diye takmakafana. Ayrıca ben hiç öyle kısa olup dışlananı duymadim ki kilon normal yani çıtı pıtı bir kızsın kilolu vs olsan neyse diyeceğim ama,kendini soyutluyor musun acaba?Boyuma bağlamadım hatta dün boyumu ölçesiye kadar boy takıntım da yoktu. Ancak dün ölçtüm ve diğerlerinin boyu aklıma geldi. Sonra sıralar ve eskiden benden kısa olan birinin ''Sen geçen sene benden uzundun, bu çok tuhaf.'' demesiyle, boyla ilgili sorunlar ve bazı önyargılı erkeklerin yaptığı ''1.63 en iyisi.'' ''1.70'den kısa kızları hemen listemden eliyorum'' tarzı yorumları beni daha da umutsuzlaştırdı..