Bence gercekten neden korktugunu kendine anlatmalisin. Psikolog yada egzersizle olacak bisey degil, bazen psikologa bile gercekten icimizden gecenleri anlatamiyoruz.
Derdin aci mi? Aci cekmekten mi korkuyorsun? Soyle dusun ne kadar aciyabilir, bunu yasayan milyonlarca kadinlar var hic cinsel iliski yuzunden hastanelik olani duydun mu. Vucudumuz hele kadinlar icin dogum yapacak kadar kapasiteye sahip. Ureme organin normal gorevi bu. Kendini rahatlatacak biseyler alsan kas gevsetici ilac filan olabilir. Kafanda olmayacak diye diye fizyolojik olarakta kendini kilitliyorsun. Sevdigin insana guven ve onu kendine birak inan korktugun gibi bisey degil. Ama dedigim gibi ilk once kendine neden gercekten korktugunu anlatmaya calis
Neden cinsellik korkunuz bu kadar fazla 7 ay olmuş eşinin de sabrı tükenmiştir
bencede eşimin sabrı tükendi. bunla alakalı kavga ya da tartışma yaşamıoruz ama ben bile kendimizi evli olarak değil, ev arkadaşı gibi görüorumçünkü kendimi yetersiz hissediorum
Sen bu durumla savaşmıyorsun bile böyle durumlarda boşanma bile tek celse biliyorsun dimi bunu aşman gerek
bencede eşimin sabrı tükendi. bunla alakalı kavga ya da tartışma yaşamıoruz ama ben bile kendimizi evli olarak değil, ev arkadaşı gibi görüorumçünkü kendimi yetersiz hissediorum
bunu aşmam gerekli biliorumama inan fazlasıyla savaşıorum.. hatta bi tek ben savaşıorum. eşime göre bi bu benım problemim, kendim çözmeliyim. çözdüğüm zaman ona hadi gel çözdüm, bitti tüm sorunlar dememi beklio. bu durumla savaşmıorsun demen çok acımasız bi yorum oldu. egzersizleri yapabilmek için ne kadar çabaladığımı görmenizi isterdim ama yapamıorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?