İnşallah sonuç alırızMerhaba benimde klomenle ilk ayım bende beklemedeyim
banada risk var dedi tabi ama bu kistler nasıl geçiyor3 ay kullandım kist yaptı bende gebelik de oluşmadı.
döngünün 16. günündeyim bugünAdetle beraber atılıyor ama çok kist yaptıysa bir kaç ayı bulabiliyor tamamen atılması
ben 3 ay içtim çok fazla kist yaptı, 1 aşılamam iptal edildi bu yüzden. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor ama bildiğim kadarıyla
bu ay yapacaktı , ama zaten 5 taneden biri mutlaka çatlar sayıyı çok iyi buldum gibi konuştuUmarım güzel çatlayıp döllenirler, bu yumurtalar çatlamadığında kist oluyor çünkü,
inşallah gerek kalmaz hamile kalırsınız bu ay ama ola ki kalamazsanız ve
doktorla iletişiminiz iyiyse çatlatma iğnesi talep etmenizi öneririm.
Umarım güzel sonuçlar alırsınız bu ay başka hiç bir şeye gerek kalmazbu ay yapacaktı , ama zaten 5 taneden biri mutlaka çatlar sayıyı çok iyi buldum gibi konuştu
ve çatlatma iğnesi kist ihtimalini arttırır dedi anlamadım
bu sebeple bu ay yapmadık
Başka klomen deneyimi olan varmıBir yıldır gebelik deniyorum sonuç alamadım genel testlerimize hiçbir sorun çıkmadı ben bu ay ovülasyon testinde Çift çizgi görmedim doktora gittiğimde kan testi yapıldı progesteron düşük çıktı klamene başladı bir kaç ay böyle deneylm dedi kullanıp sonuç alanlar varmı bitkisel olarak önerisi olan varmı
İlk ayda sonuç alan varmııBir yıldır gebelik deniyorum sonuç alamadım genel testlerimize hiçbir sorun çıkmadı ben bu ay ovülasyon testinde Çift çizgi görmedim doktora gittiğimde kan testi yapıldı progesteron düşük çıktı klamene başladı bir kaç ay böyle deneylm dedi kullanıp sonuç alanlar varmı bitkisel olarak önerisi olan varmı
Ben bu ay ilk kez denedim klomen+çatlatma iğnesini. Çok şükür tuttu 5 haftalık hamileyim şuan dün keseyi gördümİlk ayda sonuç alan varmıı
Çok Sevindim hayırlısı olsn inşallah doktor bana bi kaç ay ilacı deneyelim dedi iğne için henüz erken dedi bakalm iğneye nrye göre karar vermişti sizdeBen bu ay ilk kez denedim klomen+çatlatma iğnesini. Çok şükür tuttu 5 haftalık hamileyim şuan dün keseyi gördüminşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.
Merhaba bende bugün klomen başladım inşallah güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah. Sağda 2 tane 20-21 mm, solda da 2 tane 13-14 mm yumurta oluşmuştu o şekilde iğne verdiÇok Sevindim hayırlısı olsn inşallah doktor bana bi kaç ay ilacı deneyelim dedi iğne için henüz erken dedi bakalm iğneye nrye göre karar vermişti sizde
Sağlıkla gelsin inşallahhAmin inşallah. Sağda 2 tane 20-21 mm, solda da 2 tane 13-14 mm yumurta oluşmuştu o şekilde iğne verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?