Eşlerimizin ne işi var burada ben anlayamıyorum.Burası bana ve sizlere ait. Bana çok saçma geldi işin açıkçası. Burası Kadınlar Klübü arkadaşlar. Eşleri ile eğlenmek isteyenlerin farklı paylaşım sitelerine girmeleri gerekiyor bence. Ben şahsen yazdıklarımın eşleriniz tarafından okunmasına şiddetle karşıyım. Tabi ki birçok erkek siteye giriyordur bunu engellemek imkansız. Ama göz göre göre de izin vermek ya da okutmak bence yanlış. Öncelikle buranın bir kadın paylaşım sitesi olduğunu unutmamalı ve sitemize sahip çıkmalıyız.
Bende kesinlikle eşimin girmesini istemem girmez benim buraya girdigimi bilir ama bence eşlerle beraber girip yorum yapmak eglenmek yanlış zannımca hoş bir davranış degil.tamam net oratamı herkes yazılanları okuyabilir belki ama sonuçta özellimizi paylaşıyoruz burada..cinsellik bölümüne bakıyoruz demişsiniz gerçektende tapkili kaldım ben..çogu kişi derdini paylaşmış yardımda bulunmuş dışardan kayıtlı olmayan göremiyor cinsellik bölümünü bir çıkış yaptıktan sonra bakın isterseniz..lütfen biraz saygı duyun burada ki insanlar..ilgi çeken foto yada paylaşımınız varsa konuşursunuz ama yorum yapıp eglenmek tuhaf geldi dogrusu..merak ettigim konu açma bu başlıgı eşinizlemi açtınız yorumlarımızı merak etti?lütfen amacım kırmak yada rencide etmek degil ..madem paylaşım yapmak fikirlerimizi almak istediniz o yüzden rahatça yazdım ben...iyi eglenceler..
arkadasım ben kk ya bakıyoruz esımle dedıgımde bır arkadas hemen cınsellık bolumunede bakıyormusunuz dıye yazmıs (heralde sadece cınsellık olarak algılıyor burayı) bende evet dedım cunku mızah bolumude cınsellıgın ıcınde.. mızah bollumunu okuyup fıkralara yorum yazıyoruz zaman zaman.. cunku esımde fıkralara meraklı... ayrıca baskalarının derdını okuyupta esım gulmez ve gulemez zaten... bu saygısızlıktır.. bende yazıyorum buraya zaman zaman bazı seylerı ve fıkırlerınız alıyorum.. bu baslıgı esım acmamı soylemedı, esım demedı, ben kendım actım.. öğrendıgınde de bır sey demedı... çunku ben esımle herseyımı paylasıyorum... a.s.
burası net ortamı olduğuna göre her türlü riski göze almış olmanız lazım.bu kadar tepki niyeki..?eşim bakmaz ama onun tercihidir.istersede bakar.kim isterse bakar.engelleyemezsinizki.suvesabun arkadaşım takma kafana..
canım benim seni çok iyi anlıyorum bende böyle tepki aldıgımda çok uzuluyorum o dereceki onlar haksızsa bile moralim bozuldugu için giresim bile gelmiyor,bence tepkiler çok çok çok sacma kim ne derse desin bana çok abes geldi tepkiler.seni seviyoruz muck canıma.s.tesekkur ederım arkadasım... kafama takmıyorum ama çok kırıldım.. zaten bu huyumu pek sevmem... çunku ben cok masumca bır baslık acmıstım.. boyle olacagını dusunmemıstım. çunku bende bır artnıyet yoktu. olsaydı yazmazdım zaten.. delımıyım ben... bıraz hassas donemımdeyım galıba herseye alınır oldum... neyse bosver.. a.s.
arkadasım ben kk ya bakıyoruz esımle dedıgımde bır arkadas hemen cınsellık bolumunede bakıyormusunuz dıye yazmıs (heralde sadece cınsellık olarak algılıyor burayı) bende evet dedım cunku mızah bolumude cınsellıgın ıcınde.. mızah bollumunu okuyup fıkralara yorum yazıyoruz zaman zaman.. cunku esımde fıkralara meraklı... ayrıca baskalarının derdını okuyupta esım gulmez ve gulemez zaten... bu saygısızlıktır.. bende yazıyorum buraya zaman zaman bazı seylerı ve fıkırlerınız alıyorum.. bu baslıgı esım acmamı soylemedı, esım demedı, ben kendım actım.. öğrendıgınde de bır sey demedı... çunku ben esımle herseyımı paylasıyorum...
Eşinle herşeyi paylaşabilirsin ama sonuçda burası tamamen kadınlara yönelik bir site ve bizler burada aynen bir arkadaşımızla dertleşir gibi yada işte bir iki dedikodu yapar gibi rahatça herşeyimizi paylaşıyoruz. Erkeklerin bu yazdığımız konuları duymasının ve yorum yapmasının bir gereği olduğunu düşünmüyorum.Bence sen eşini erkeklerle ilgili sitelere yönlendir onlarla bilgi alışverişinde bulunsun. Bizleride kız kıza yalnız bıraksın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?