arkadaşlar yani bu arkadaşımız çıkmış söylemiş ben eşimle bakıyorum diye ki bana tuhaf gelmedi bu onuda belirteyeim,ayrıca bu sitede binlerce üye var bu arkadaş söylemiş peki ya söylemeyenler??eminimki eşiyle birlikte bakan kaç yüz kişi vardır buraya.....
ayrıca özloşa katılıyorum aynen...siteyi girmeden takip eden bir sürü erkek vardır eminim...
madem bu kadar özelimiz diyorsunuz o zaman burayada dökmemelisiniz "özel hayatınızı" dimi?yerimseniben
şahsen ben asla özelime girmem burda....
çünkü adı üstünede "özel"...mahremiyet yani....eşimle benim aramdaki şeyi ben neden bir sürü insana anlatayım ki ne kadar ben onları görmesem onları beni görmesede.....
bence de çok tepki vermişsiniz....
burdan bence çıkacak sonuç şu olmalı;
özelimiz,özelimiz diyenler "özel" kelimesinin sözlük anlamını düşünerek hareket etmeli...
nacizane fikrim....
erkek arkadaşıma burada okuduğum bazı şeyleri anlatıyorum ve sen ne düşünüyorsun diyorum..bunlara cinsellik de dahil..tabiiki de girip hayatta okumaz hatta yanımda bile durmaz anlattığım olayların kimlerin başına gelmiş onu da bilmez ama bazı arkadaşların yaşadığı sorunlar hakkında onun da fikrini alıyorum ve yorumunu merak ediyorum..ikimizin beraber baktığı tek konu var o konuya da ben online olmadan bakıyoruz yani siteye girmeden aktif olarak..o da evim evim güzel evim kısmı evlerinizin dekorasyonlarına bakıyoruz ve ileride evlenirken evi döşemek için fikir ediniyoruz..biz nasıl yapabilirz diye düşünüyoruz evimizi...sadece bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?