KK'nın Uykusuz Gece Bekçileri Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kzlar bendegeldim valla sabahın altısına kadar kk da olduğumu bilirim kafa dengi arkadaşlarım varsa sohbette yoksa topiklerde dolanır dururumm hepinize merhabaa :)))

slm kzlar bendegeldim valla sabahın altısına kadar kk da olduğumu bilirim kafa dengi arkadaşlarım varsa sohbette yoksa topiklerde dolanır dururumm hepinize merhabaa :)))

merhaba aycaaaa bende senın gıbı sabaha kadar uyuyamıyorum buraya bakıyorum burdada kımseyle karsılasamadım su zamana kadar

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

kızlar bende uykusuz gece bekçisiyim:lepi:
artık bu civarda bekçilik yapmak istiyorumhihoyyyt

selam arkadaşlar bende sizdenim sabah 4 ten önce uyuyamıyorum görüşürüzÇok üzgünüm çoook

ya bende gececiyim akşam üstü uyukluyorum gece oturuyorum sabah işe gidiyorum alışkanlık oldu bendede

özlemişim valla kaç ay olmuş. benim bu ce uykum kaçacak haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3 beklerim 11 den sonra a.s.

üzülüyorum valla topiğin haline neydik ne olduk kimseler kalmamış artık bu topicte.uykum yok

ßenimde ßu gece uykum yok kızlar ßuyrun afiyet olsun ..

canım çekti kız bu saatte valla negüzel giderdi ama üşeniyorum yapmaya

Kız benimde canım çekti nasıl koku burnuma geliyo anla artık kaydirigubbakcemile3

ever buram buram geliyo valla.ohh miss gibi valla kaydirigubbakcemile2...sigarayla negüzel giderdi

Kız kalk yap can çekişmekaydirigubbakcemile3

tembelliğim ağır basıyo maalesef.uykum da gelmiyor yaa herzamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…