Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ışığında mı yapacaksın sporu
geçen kk repliklerini okuyorum da ay ışığında epilasyon yapıyorlarmış neden ay ışığı neden neden
sidik süren varmış ya offf ayışığı ve sidiğin gücü !
aman kıpırdamasın haaa bi gr gitmesinn
doktora yardım ederken malzeme vermem gerekıyo sandalyenın ustunde gıdıyorum çekmeceye gerı sandalyeyle gelıyorum :
ben yakında baslıyım dıyorum amaaa usenıyorum yaaa
ahahahaha ben denicem ay takvimini ama o kadar kıllarla duramam yani bıyıklarla
diğer yerler cillop zati
kız sidik deme dalga gecme gücü büyükmüş
boşuna yemedık o kadar fast fodukızım ben de öyleyim ki
bir kağıda kitaba uzancak olsam sandalyeyi sürüye sürüye gidiyorum
totom kıymetli şahsen kolay büyütmedim ben onu
çok üşeniyorum ben de
ya hakkaten ne ayak o? bilimsel bir alt yapısı var mı hani vücudumuzdaki su çekiliyor ondan falan gibi?
valla baya bilimsel seyler okumuştum ama sonra üşendim işe kovaya koy sür yataklara sidik bulaşsın hahahahahakızım ben de öyleyim ki
bir kağıda kitaba uzancak olsam sandalyeyi sürüye sürüye gidiyorum
totom kıymetli şahsen kolay büyütmedim ben onu
çok üşeniyorum ben de
ya hakkaten ne ayak o? bilimsel bir alt yapısı var mı hani vücudumuzdaki su çekiliyor ondan falan gibi?
ayyy sidik miiii igrençç :)valla baya bilimsel seyler okumuştum ama sonra üşendim işe kovaya koy sür yataklara sidik bulaşsın hahahahaha
efendim aşkımm burdayım aşkımnooorrwwweeee
elalem ay ısıgında romantızm yaşar bızde sıdıkle agda yapıcaz :)Kızlar nasılsınız hu hu konu difikli falan bi şey ama ne anlamadım ay Işığıve sidik hic romantik degil
bencedeayyy sidik miiii igrençç :)
boşuna yemedık o kadar fast fodu
valla baya bilimsel seyler okumuştum ama sonra üşendim işe kovaya koy sür yataklara sidik bulaşsın hahahahaha
Kızlar nasılsınız hu hu konu difikli falan bi şey ama ne anlamadım ay Işığıve sidik hic romantik degil
:)bısı yazcaktım banlanmıyım gece gece :)bencede
napıyon aşkım güzelimmefendim aşkımm burdayım aşkım
yarın da bir kocaman kap tart yapayım da iyice büyüsün mmhh
ben o konuları troll sanmıştım başlangıçta sidik sürecek kadar çaresiz miyiz cidden
yanında kıl da var
ayyy mal ya tam pırak yalandır belkinapıyon aşkım güzelimm
bi çocuk var alttan ders alıyo hastanede de erkeklerle aynı soyunma odasını kullanıyoruz
gecen gun kapının önünde beklıyorum o çocuk da ıcerde gıyınıyomus
cocugun bana ılgısı vardı
bi arkadas geldı dedıkı kapı onunde bekleme ayıp dedı bende cok meraklıyım sankı x'e dedım.
çocuk alınmış olucak kı odadan cıktı sevgılım arıyo yeaa dedı
telefonu actı: NABER GÜZELİMMM dedi kro hayvann
bana hava attıııı
pislik ya mal ben ona mı kaldım hava atıyo hıhaohahaayyy mal ya tam pırak yalandır belki
ay hava atmamış bozulmuş ondan artislik yapmışpislik ya mal ben ona mı kaldım hava atıyo hıhaohaha
artistliğini .... onun :ay hava atmamış bozulmuş ondan artislik yapmış