- 24 Haziran 2013
- 3.034
- 4.655
bilmiyorum ceza desem, e yazmaya devam ediyorlar, çıkamadım işin içinden
Belki cezalı olan üyelerin ceza almadan yazdıkları mesajlardır.
ceza alanlar üzgün oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ceza desem, e yazmaya devam ediyorlar, çıkamadım işin içinden
Belki cezalı olan üyelerin ceza almadan yazdıkları mesajlardır.
anladım, ama yazmaya devam ediyor bazıları, hak kısıtlaması gibi bir ceza da mı var ki?ceza alanlar üzgün oluyor.
anladım, ama yazmaya devam ediyor bazıları, hak kısıtlaması gibi bir ceza da mı var ki?
ay bana ne dert oldu yalnız
tamam, teşekkür ederim :)yazabildiğini bilmiyordum bende
mune'ye veya okypete'ye sor
Ceza alınca üzgün oluyosun,daha 2 önce yedim ceza,ondan biliyorumhmmm bilemedim.
Velvette bize açıklama yapsan ya
hmmm belki de eski mesajlarıdır, onlar ceza aldıktan sonra ben mesajı görmüşümdür, o geldi aklıma.Ceza alınca üzgün oluyosun,daha 2 önce yedim ceza,ondan biliyorum
Ama buraya yazmaya devam edemezsin,yanlış görmüşsündür.
selam herkeseselam kızlar herkes nasıl iyimisniz
selam kızlar herkes nasıl iyimisniz
selammmmmselam herkese
nasılsınız keyıfler nasılllselammmmm
nasıl olsun vallaha kötü.nasılsınız keyıfler nasılll
cok kot u yaa,gecmıs osun dıyım ne dıyım ver mahkemeyenasıl olsun vallaha kötü.
evde tadilat var, alt komşu bir aydır, banyo akıyor diye gelip duruyordu, malum kış ayı yağmurlar, bacadandır, banyoyu yeni yaptırdık orayı kontrol edin dedim, dinlemediler, başımın etini yediler. banyoyu kırdık ve sonuç.... bizden değil.
sanırım mahkemelik olacağız.
masrafı karşılamazlarsa kesin zaten, haklarımı araştırıp vermeyi düşünüyorum. 10 yıl önce falan babam banyoyu sabunluğuna kadar takım yaptırmıştı, şimdi kırıldı hepsi, mecbur alıcaz başka renk seramik döşenecek de çok sinirliyim şu an. 50 kere dedim alt komşum olacak kadına. bacadan akıyormuş resmen. usta bir kırdı onların bacayı ( bu arada bacayı da kullanmıyorlar diye fayansla kaplamışlar) içi şımşırık su. banyomun mahvolduğuna mı yanayım, çıkan masrafa mı yanayım, banyoyu kullanamıyorum ona mı yanayım.cok kot u yaa,gecmıs osun dıyım ne dıyım ver mahkemeye
co kotu yaa nedır bu komsulardan cekılen boyle ...masrafı karşılamazlarsa kesin zaten, haklarımı araştırıp vermeyi düşünüyorum. 10 yıl önce falan babam banyoyu sabunluğuna kadar takım yaptırmıştı, şimdi kırıldı hepsi, mecbur alıcaz başka renk seramik döşenecek de çok sinirliyim şu an. 50 kere dedim alt komşum olacak kadına. bacadan akıyormuş resmen. usta bir kırdı onların bacayı ( bu arada bacayı da kullanmıyorlar diye fayansla kaplamışlar) içi şımşırık su. banyomun mahvolduğuna mı yanayım, çıkan masrafa mı yanayım, banyoyu kullanamıyorum ona mı yanayım.
offf sorma bu 2. hemde. doğalgaz boruları döşenirken gözden uzak bir köşe kırık kalmış banyo falan yaptıkça oradan aşağı su sızmış çıktı söyledi yaptırdık haliyle suç bizim de anam orası kuruyana kadar gitti geldi, en sonunda kavga etmiştim git şikayet et gelme bir daha kapıma diye, şikayet etti, gelen adam da baktı kurumuş tutanak falan tutmadı gitti.co kotu yaa nedır bu komsulardan cekılen boyle ...
tam takmıs o ozaman sana akranınmı yas olarak yoksa huysuz ıhtıyarlardan mı :)offf sorma bu 2. hemde. doğalgaz boruları döşenirken gözden uzak bir köşe kırık kalmış banyo falan yaptıkça oradan aşağı su sızmış çıktı söyledi yaptırdık haliyle suç bizim de anam orası kuruyana kadar gitti geldi, en sonunda kavga etmiştim git şikayet et gelme bir daha kapıma diye, şikayet etti, gelen adam da baktı kurumuş tutanak falan tutmadı gitti.
tam bir diş ağrısı.
nasıl olsun vallaha kötü.
evde tadilat var, alt komşu bir aydır, banyo akıyor diye gelip duruyordu, malum kış ayı yağmurlar, bacadandır, banyoyu yeni yaptırdık orayı kontrol edin dedim, dinlemediler, başımın etini yediler. banyoyu kırdık ve sonuç.... bizden değil.
sanırım mahkemelik olacağız.
offf sorma ya.tam takmıs o ozaman sana akranınmı yas olarak yoksa huysuz ıhtıyarlardan mı :)
hayır bir de sıkıntım ben işten çıktım, param yok mecburen annemler yapıyor masrafı ona takılıyorum, yok yere insanlar bir dolu para harcıyor, bırakır mıyım ben yanlarına.çok kötü olmuş
ne zordur bilirim fayanslaramı üzülücen ev dökülüp dağıldı ona mı masrafa mı eziyetine mi ne can sıkıcı
allah kolaylık versin.