- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ay benim annem ikizler.Aynen yaw. Ben bir de ikizler burcuyum. Bir gün 50 oluyorum bir gün 17. Bir ortasını tutturamadım. Çok zor çook...
senin bey iyi sıyırmıyor kafayı, hakkaten ortanız yok çünkü sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay benim annem ikizler.Aynen yaw. Ben bir de ikizler burcuyum. Bir gün 50 oluyorum bir gün 17. Bir ortasını tutturamadım. Çok zor çook...
şişt sümbül salkımı, gelmiyim orayaabla avon lasım mı kaz ayaklarına
Dur bakalım bir kaç yıla sıyırmazsa iyiay benim annem ikizler.
senin bey iyi sıyırmıyor kafayı, hakkaten ortanız yok çünkü sizin
vallaha benim baba artık mavi ekran veriyor son 10 yıldır haberin olsun, arada bi fişini çıkarıp takıyozDur bakalım bir kaç yıla sıyırmazsa iyi
Arada es veriyorum ki çabuk yıpranmasın. Daha uzuuun yıllar dayanması gerek. Garantisde yok bunların kardeş. Değiştirmek masraflı olur.vallaha benim baba artık mavi ekran veriyor son 10 yıldır haberin olsun, arada bi fişini çıkarıp takıyoz
hayır masrafı olduğu gibi bazı modellerde üstüne para falan istiyorlar, gerçi enişte bey eminim en iyisindendir ama işte...Arada es veriyorum ki çabuk yıpranmasın. Daha uzuuun yıllar dayanması gerek. Garantisde yok bunların kardeş. Değiştirmek masraflı olur.
albus dumbledore der ki: bi gün sen de yaşlanırsın, yeterince şanslıysan.
(tam olarak böyle değildi ama özetle böyle.)
Snape'den başkasını kaale almıyorum.
gece gece neden snape dedin şimdi
bak avatarımın altında ne yazıyor
Bi snape bi sirius.bu jk rowlin çektirdi resmen okuyucuya ya.bi de yeni okudum aslında malfoy hermione ye platonikmiş
Genşler ben yaşlı bir bayan olaraktan pilimi bitirmiş bulunmaktayım.
İyi geceler hepinize.