KK'nın en genc ve en yas olarak büyük bayanları kimler

en kıdemliniz benim...üzülsem mi sevinsem m.??? 7 mart 1962 doğumluyum..ama çok daha genç hissediyorum...darısı başınıza..:bbo:

bende 82 liyim.

86 lı, 87 li ve 88 li evlenmeyi düşünen arkadaşlar delirdiniz mi? :)gezin tozun bu yaşta ne evlenmesi! DDD
bende" 27 imde niye evleniyorum,niye acele ettik ki? " diye kara kara düşününüyorum... :)

Küçük yaşta evlenenlere bende şaşırıyorum, bende 80'liyim ve bu yaz evleniyorum evlilik kararını vermeden öncede epey bi düşündüm

büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. benim yaş 33 .. ne en gencim ne en büyük :teytey: (özellikle yaşlı demedim).. sanal alemde de yaş takıntısını da anlamam. aynı tuşlara basıyorsak herkes yaşıt :içelim:

80 modeller istila etmiş siteyi resmen.ışte size eski model ben.....1969.....kaydirigubbakcemile2

03.03.1983 kaydirigubbakcemile2 daha biz çok küçüküz yaa... :dilcikar:

80 modeller istila etmiş siteyi resmen.İşte size eski model ben.....1969.....kaydirigubbakcemile2

ben yaşlıyım galiba 06 / 12 / 1969 / cumartesi saat sabah 5:30 yer samsun doğum hastanesi
yani 40
yaşındayım anam bacım...

Aaaa arkadaşım hiç yaşlı mı oluruz.ben kendimi hiç de yaşlı hissetmiyorum.43 yaşındayım ama hala hayat doluyum valla.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…