• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KK'nın en beğendiğiniz özelliği....

KK'nın en begendiginiz ozelligi?

• Renkleri/Tasarimi

OY: 0 0,0%
  • Tarzi

OY: 1 1,3%
  • İçeriği

OY: 24 30,8%
  • Kullanim Kolayligi

OY: 6 7,7%
  • Detaylari

OY: 2 2,6%
  • Uyeleri

OY: 8 10,3%
  • Samimiyeti

OY: 32 41,0%
  • Diğer

OY: 5 6,4%

• Ankete Katılan
    78
manyak ama çok sevdiğim üyeleri tatlicadiarzu
herkes üstüne alınmasın hurraaa cevap yazmaya kalkmasın
herkese değil lafın onlar kendilerini biliyorlarşakkıdı
deli meli seviyom işte hepsini:asigim:

ya KK normal bi site olmamasi....herseyin cok samimi, uyelerin cok anormal dost olmalari....tarzi detayi ve herseiyle KKcok guzel bir aile oldugun icin sagol!!!

Ben buranin samimiyetine hastayim,soylemek istediklerimi cekinmeden yaziyorum,paylasiyorum, sanki reel dostlarimla birlikteymis gibi dertlesiyorum,e daha ne olsun canim.

güvena.s. samimiyet:1hug:arkadaşlıkŞeniz içerik:sm_cool: şiddete karşı:dilcikar: hangi ruh halimdeysemlaelaelaelaelaesenağlama neye ihtiyacım varsa halden :teselli:anlıyor :enbuyukkk: :utangac:

:enbuyukkk:özellikle yalnız yaşayanlar için mükemmel bir sitedir diyorum
çünki zamanınnasıl geçtiğini anlamıyorsun konudan kaonya atlarken vakit geçmiş
ben yalnız olmasamda sitede çok vakit geçiriyormmmmmmmmm:enbuyukkk:

ben üye olarak daha çok yeniyim ama en çok samimiyeti beğendim burda :teselli: herşeyi paylaşabilmek ayrıca da herhangi bir konuda fikir alışverişinde bulunurken olayları birçok açıdan değerlendirmek çok güzel .çünkü her yaş grundan,her meslek grubundan, kadınlar var kimi anne olarak,kimi abla,kimi kızkardeş kimi kayınvalide,kimi kız tarafı.kimi oğlan tarafı, üyelerin herbiri sanki bir psikolog tamamen tarafsıza.s.valla abartmış gibi olmuyim de etrafıma bakışım değişti yawa.s.a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

bence içinde üyeleri olmasa olmaz....
burayı samimi yapan da üyeler.... ve tabi site kuralları ......

Back